Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar kemalin mavruka konusunu okuyunca bi araştırma yapıyım dedim ve sitemizin bir eksigini buldum bu tip konular sitemizde yok yani mavruka diye girince böyle bir konu yok veya kurşun konumuz yok igne konumuz yok bu tip bilgileri bizler sizler tamamlayacagız madem bu siteyi seviyoruz madem burada bişeyler paylaşmak istiyoruz herkes bilgilerini resimli videolu olarak konu açsın ve paylaşsın site bu aylarda kış nedeniyle biraz durgun ve dolayısıylada balık harici konulara çıkılıyor buda can sıkıcı oluyor o zaman konu çok igne fırdöndü kurşun misina rapala kaşık olta takımları birçok akla gelecek konu var ben şu anda istanbul dışındayım istanbula geldigimde boş zamanlarımda bu tip konular hazırlayacagım kendi bilgilerimizide paylaşalım alıntı izinli sitelerden alıntılarıda yaparak süsleyelim bilgi çınarımız dallansın büyüsün sitede herşey bulunsun.
bu iş için herkesten rica ediyorum boş zamanlarda çalışalım.teşekkürler.
Yorumları: 87
Konuları: 17
Ben araştırdım rauf abinin nette bu tip köstek yapımı iğne bağlama gibi videoları mevcut işe rauf abiden başlayalım bence.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
rauf abinin varsa izni alalım hemen başlayalım çalışmaya aslan kemal bu işi yapalım siteye yeni konular katalım usulüyle
Yorumları: 87
Konuları: 17
ben indirdim kendime izliyorum şimdi çok güzel faydalı ekstralar eklemiş içerisine pratikleştirmiş anlıcanız.Bu konuyu açacağın yeride söylede abi oraya atayım bende bulduklarımı.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
sitede yukarıdan aşagıya inerken hepsi var konuların yerleri tek tek bi zagmet eklersen sevinirim bide bana özelden linkleri atarmısın sana zagmet
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız. Kemalin Mavruka konusunu işin açıkçası kaçırmışım. ama içimizde bilgisayar konusunda süper dehalar olduğundan bizleri daha güzel günlerin beklediğini belirtmek isterim. Kemal için Harun güzel açıklamada bulunmuş. Her yörede farklı isimler türetildiği kesin. (örn.2 kg. altındaki yayına Adapazarında kama denir.vs.) Bence Ctrl F tuşu ile word ve excel de kelime arama kullanıldığı gibi bir işletim ekleyebilsek site içinde her hangi bir şeyi arama kolaylığı olabilir.
Birde ben google den tek amatör balıkçı sorarak siteyi giriyorum. Başka sitelere giren arkadaşlar mevcut. ama şu hali ile de sitemizi tek geçiyorum. sizler benim en yakın arkadaşlarımsınız.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
konular bi açılsın elimizden geleni yaparız muratın deiği konuda iyi balıkların yörelere göre isimleri ör:yayının küçüğüne bizde pali derler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
konular var zaten arkadaşlar hepsi sitede mevcut sadece doldurulacak bi gezin isterseniz siteyi
Yorumları: 527
Konuları: 7
kendi kullandıgımz kamış makinalar ve eski kamış makinaları tanıtabiliriz fabrikası 15 20 sene önce kapanan japan korea amerikan malları var eski herkezin bence bir ilk göz ağrı
eski makinası vardır ,benim en büyük hobim eski orjinal makinaların koleksiyonudur .
bunların parcaları ,da oldukça zevkli konulardır,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Pratik bilgiler bölümünde herkes piyasada satılmayan kendine ait takım veya buluşları paylaşabilir.
Benim gibi yakın zamana kadar tamamen geleneksel yöntemlerle avlananlar da bu yöntemlerin inceliklerini yazabilirler. Tabii ki eskiden daha çok kullanılan araçları da eklemek faydalı olacaktır.(silikon ve plastik yamlere geçiş yapılmasına rağmen)
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981