Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugün pazar hepimiz evde
ne oluyor beyler bakıyorum lodos dinmiş yağmur şıp. ama hepimiz evdeyiz. pazar keyfi yapıyoruz. canlanın biraz. balık oynadı yağmuru yiyince . takın yağmurlukları. teknelere. kıyılara . iskelelere. hadi canlanın dedikya ...ben. gidiyorum siz bilirsiniz.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
rasgele abi sana büyüklerini yakalada koy siteye biz tutsmıyoruz bari görelim bişeyler..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
faruk abi ben çalışıyorum hiçbiryere kıpıldayamıyorum aklım sahilde kaldı ama deniz çok güzel bugün.
kısmet haftaya inşallah bir aksilik olmasada o taraflara gelecem oralarda tutacam inşallah bişeyler Smile)
Bul
Faruk abi bizim burada lodos hala devam ediyor çıkılacak gibi değil raporlara görede bu hafta çıkamayız sana bol şans rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
sana bol şans bende sabah işten geldim uyku zamanı yaklaşıyo hava güzel olursa yarın sabah kısmet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
rast gelsin ii avlarRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi ben çalışıyorum hiçbiryere kıpıldayamıyorum aklım sahilde kaldı ama deniz çok güzel bugün.
kısmet haftaya inşallah bir aksilik olmasada o taraflara gelecem oralarda tutacam inşallah bişeyler Smile)

deniz güzel deniz güzel, deniz olsa da kötü olsa be kardeşimSad buralarda yağmur da başlayınca su kenarına da çamurdan yaklaşılamıyor, zaten sezonda kapalı.

nispet mi yapıyorsunuz bize.....

şaka bir yana deniz kenarında olupta balığa gitmeyenin aklından şüphe etmek lazımSmile çalışmak falan bahane değil (hadi bakalım biraz da siz şişin nihat beySmile

faruk ustam; size bol şanslar, rastgele.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:deniz güzel deniz güzel, deniz olsa da kötü olsa be kardeşimSad buralarda yağmur da başlayınca su kenarına da çamurdan yaklaşılamıyor, zaten sezonda kapalı.

nispet mi yapıyorsunuz bize.....

şaka bir yana deniz kenarında olupta balığa gitmeyenin aklından şüphe etmek lazımSmile çalışmak falan bahane değil (hadi bakalım biraz da siz şişin nihat beySmile

faruk ustam; size bol şanslar, rastgele.
şişmekmiii balon olmuşum ben burada serdar abi yawww ama ilk levrek lüfer raporumu senin için yayınlarsam görürsün Siyirdim
Bul
dün akşam arkadaşlar (oğuz ve Türker abi)aradı mürsel gel yarın balığa gidiyoruz narlıya diye olum dedim kafayımı yedin bu havada lodostan durulmuyor bile dışarıda ama adamlar harbiden gitmişler bugün helal olsun dedim içimden bide şuanki havayı görünce dışarıda mis gibi lodos dinmiş faruk kaptan haklı böyle havada çıkmayacan da ne zaman çıkacan,keşke bende gitseydim dedim valla ama hiç bir hava durumu havanın böyle değişeceğini söylemedi bende onlara aldandım resmenSmile
Bul
Ben cumartesi sabahı 4 gibi gidecektim ama evin pazar gezme isteğine takıldım sabah 5 gibi kalktım baktım şakır şakır yağmur var eh dedim yani ama ev yine şanslı çıktı sabah açtı hava
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,230 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,563 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,814 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Bu pazar Kuşadası çok güzeldi oltacı 28 4,916 17-04-2012, 22:09
Son Yorum: Hamido
  P4 - 11 Aralik 2011, Pazar cranium 37 11,503 18-12-2011, 19:51
Son Yorum: mariner8
  Pazar günkü mırmır avım muhammer41 38 5,545 16-11-2011, 21:09
Son Yorum: mariner8
  23-10-2011 Pazar nihatkr 29 3,574 25-10-2011, 09:23