28-02-2008, 11:12
Teşekkürler arkadaşlar. Balık olmadığı zamanlarda böyle işlerle uğraşmakda zevkli oluyor.
Rumelifeneri ve Rapala Testim
|
28-02-2008, 11:12
Teşekkürler arkadaşlar. Balık olmadığı zamanlarda böyle işlerle uğraşmakda zevkli oluyor.
28-02-2008, 11:23
birol arkadaşım anlatımın paylaşımın çok güzel teşekkür ederim .
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
28-02-2008, 11:44
bende ayın başında denemiştim 30luk shakspeare makina 0,19 silsitar taqtik misine ve 3m.abastar carinayla 20 metre civarı atabildim youzuri pins minnov u 5 gram..ama catanayla daha uzağa atabileceğimi düşünüyorum kafaya daha iyi sarıyor misineyi...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
28-02-2008, 11:50
bol avlar bol şanslar
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
28-02-2008, 11:51
tomy77 yazdı:bende ayın başında denemiştim 30luk shakspeare makina 0,19 silsitar taqtik misine ve 3m.abastar carinayla 20 metre civarı atabildim youzuri pins minnov u 5 gram..ama catanayla daha uzağa atabileceğimi düşünüyorum kafaya daha iyi sarıyor misineyi...Ufak rapalalar ne yaparsam yapayım 20 metreden fazla gitmiyor fazla uzağa Osman. 10 gr.ı bulunca çok iyi gidiyor.Ama makinenin sarım sistemi farkediyor gerçekten.30 luk abu garcia cardinalde misina boşalırken daha fazla sürtünme sesi çıkıyor. fakat shimanodaki "super slow oscillation" dedikleri sistem çok farkediyor.
28-02-2008, 12:09
balikoltasi yazdı:Ufak rapalalar ne yaparsam yapayım 20 metreden fazla gitmiyor fazla uzağa Osman. 10 gr.ı bulunca çok iyi gidiyor.Ama makinenin sarım sistemi farkediyor gerçekten.30 luk abu garcia cardinalde misina boşalırken daha fazla sürtünme sesi çıkıyor. fakat shimanodaki "super slow oscillation" dedikleri sistem çok farkediyor. evet abi çok farkediyor aerlex e sardım italcanna surf misineyi çok muntazam sarıyor catanada aynı şekilde 0,28 suffix primo xp sardım metal kafasına acayip güzel misine tavsiyemdir..diğer kafasınada ince misine bakıyorum bu aralar yada fireline onunda 0,15 i var burda daha incesi yok acaba kalın mı gelir 0,15..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
28-02-2008, 12:51
tomy77 yazdı:evet abi çok farkediyor aerlex e sardım italcanna surf misineyi çok muntazam sarıyor catanada aynı şekilde 0,28 suffix primo xp sardım metal kafasına acayip güzel misine tavsiyemdir..diğer kafasınada ince misine bakıyorum bu aralar yada fireline onunda 0,15 i var burda daha incesi yok acaba kalın mı gelir 0,15..Primo xp bende kullanıyorum güzel misina.fireline 0.15 atçek için biraz kalın gelir. 0.08 olanları var. onlar daha iyi bence.
28-02-2008, 14:31
konu paylaşımın için teşekkürler birol bu konular sayesinde rapala misina vs hakkında bilgi sahibi oluyoruz.
rumeli fenerine senede birkaç kez giderim çok güzel görülmesi gereken biryerdir.resimler harika olmuş teşekkürler
28-02-2008, 22:44
resimler süper manzara süper birde balıktan haber verseydin teşekkürler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|