Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rumelifeneri ve Rapala Testim
Merhaba arkadaşlar
Bugün arkadaşımla hem güzel havadan istifade etmek, hemde yeni aldığım D.A.M Effzett 2.15 mt. 3-12 gr. / Shimano Stradic makina 0.18 mm. misina kombinasyonunu rapalayla test etmek için Rumelifenerine gittik. Yemeğin ardından mendireğin ucundan sıfır rüzgarda atışlar gerçekleştirdim. Sonuç iyiydi. 12 gr.lık levrek sahtesiyle 35 metreyi buldum. 7 gr.lık maria princess ile de 20 metre atabildim. Makinayı tam doldurmamıştım. 0.08 lik Fireline Crystal örgü misina gelince daha uzun atışlar olabileceğini tahmin ediyorum.Yeni kamışın aksiyonuda çok güzeldi. Walk the Dog hareketini sahteye gayet güzel verdirebildim.
Rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
2 gün önce bende aynı denemeyi yaptım Küçük makina çok kasıyor 30 luk abugarcia vardı bende
Bul
H.A.R.U.N yazdı:2 gün önce bende aynı denemeyi yaptım Küçük makina çok kasıyor 30 luk abugarcia vardı bende
Benim makina 40 lık. 30 luk abu garcia cardinal bendede var. daha ufak kafalı ama ne anlamda kasıyor?Mesafeyimi düşürüyor?
Bul
Ne bilim misinanın boşalımını beğenmedim daha önce gs6 yla 0.30 misinayla daha ileri atabiliyordum garciada 0.27 misina olmasına rağmen boşalımını beğenmedim bir makine daha görünüyor 2.70 lik kamışa
Bul
güle güle kullan birol
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Ne bilim misinanın boşalımını beğenmedim daha önce gs6 yla 0.30 misinayla daha ileri atabiliyordum garciada 0.27 misina olmasına rağmen boşalımını beğenmedim bir makine daha görünüyor 2.70 lik kamışa
O makineye 0.27 biraz kalın değilmi? 20 veya 23 ile daha iyi olabilir. Aslında benim fikrim 30 luk makine 1.80-2.15 kamışa uygun görünüyor. 2.70-3.00 metrelik bir kamış 40 lık bir makine istiyor. Birde makinede solucan dişli sistemi varsa ileri atış daha başarılı oluyor. Çünkü misinayı kafaya çok düzenli sarıyor ve atışta makineden çok az sürtünme sesi geliyor.Aslında benimde gönlümde 2.70 lik ince bir kamış vardı ama bu kamış düşeş oldu. Bugün aksiyonunuda beğendim. 2.70 lik kamış rafa kalktı bisüreSmile
Bul
Seni izlemeye devam ediyoruz. Paylaşım için teşekkürler.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
manzara resimleri güzel olmuş Smile iyi avlar yeni rapalalarla hayırlı uğurlu olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
inşallah balıkda tutarsın zevkini alırsın.
Bul
hayırlı olsun iyi avlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi