Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercana devam
DeNiZKuRdU yazdı:Rauf abi senin şu derinsu avcılığına bayılıyorum ya hakikaten bu işi bilerek yapıyorsun.

Özgür sana samimi bişi söyleyim herkez becerebildiği en iyi avı yapmasından yanayım benimse bu derin su avı birde sırtı cekmekte biraz tecrubeliyim diğer av şekillerine nazaran tabiki bağzı püf noktalarıda varSmileselamlar.
ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan harbiden tebrikler. Ben senin avları gördükçe kurtlarımın büyüdüğünü hissediyorum. Hani diyorum şu ara bir fırsat çıksa da kaptanın oralara bir iş çıksa da gitsem hem tanışır hem hem de avlanmaya fırsat bulursak çıkarız. İnşallah diyorum
Ercan beklerim tabi cıkarız selamlar.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun rauf abi kaçan balık nasıl heyecanlandırıyor degilmi insanı ne oluırsa olsun insan keşke bi görseydm bari diyor.hayırlısı olsun artık.
patrona selamlar saygılar sayesinde ve sayende balık görsü gözümüz.afiyet olsun rastgele

Nihat bu kacan balık cok büyük değildi kanımca 200-250 gr kadar iki tane olabilir zira iki köstek gitmiş birde ücüncü iğne uzun zamandır ara sıra oluyor bu takım kopmaları değişik köstek şekilleri denedim en son denediğim takım en dayanıklı olan sistemdi ama oda patladı.Sanırım cözümü bu sefer buldum bir başka yerde konusunu acarım selamlar.teşekkürler kalem müdürüne iletirimSmile
Boğaziçi yazdı:Tadını bilmem ama görünüşleri çok güzel.Tek olan da lipsoz galiba.
Bir efsaneye göre eskiden istanbul boğazında da bir yerde bu kırmızı mercanlardan çıkarmış.

Hüseyin doğru olabilir bunu denemek lazım ama boğazın hem akıntısız hemde 200 metre deninlikleri varsa yaşam alanı oraları selamlar.
kozmikmanyak yazdı:rauf abicim hakikaten bu resimleri kasten mi koyuyosun hafta sonunu bekletmiceksin bana varya Big Grin Bende antalyadan çıkıyorum ama bu hafta burası kıtlık geçiriyodu sanırım kime sordumsa vasat kumluca tarafı patlak vermiş bu hafta bakalım haftaya nasibimizde ne çıkacak
Saygılarımla...

Merhaba Kemal evet kumluca derin su avcılığı konusunda mera olrak en uygun yer patlak da verir köpekte selamlar rastgelsin.
bucalıfikret yazdı:rauf abi ellerine sağlık güzel av yapmışsın afiyet olsun yem konusunda bilgi verirsen memnun olurum rast gele...

Tabi kardeşim neden olmasın.
1-Tavuk denedim (göğsü) memnun edici
2-Fileto sardalya (tuzlanmış)denedim daha iyi idi
3-Karides en güzel yemi bu balığın hic dayanamıyor
Ama bir deneme daha yapıcam şu sıralar sizin izmirden sülünez getiriyor bir malzemeci sanırım ona hic dayanamaz bu balıkGulumsezira yaşam alanının dibi killi ve camurlu.
selamlar rastgelsin.
rauf yazdı:Hüseyin doğru olabilir bunu denemek lazım ama boğazın hem akıntısız hemde 200 metre deninlikleri varsa yaşam alanı oraları selamlar.

Boğazda en derin yer 110 metre Abi. Ben olduğunu sanmıyorum. Kimsenin yakaladığını ne gördüm ne duydum. Belki çok eskiden vardır.

Ama bazı Ege balıkları çok az miktarda Karadenizde bile olabiliyormuş.Mesela Karadeniz de az miktarda çupra çıkıyormuş. Bunu bilimsel bir kitapta okudum.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
rauf abi ilk önce eşref in dediğine katılıyom yengeden ALLAH razı olsun he he he he bize bu güzel 4resimleri yolladığın için kırmızı dudaklara selam de bişzden forum buraya gelmesin diye yoksa altından girer üstünden çıkarız oraların sevgiler abi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Aman abi kalem müdürünü fazla kızdırma kalemi kırmasın
walla helal olsun bir emeklilik bukadar güzel yaşanır (tabii buzdağının görünen tarafıyla) torunlar sıcak iklimdesin tekne deniz liman arkadaşlar. Paylaşıma teşekkürler abi senden ricam senin orada çıkan balıkların aylara göre bir listesini çıkarabilirmisin palamut ne zamandı yazılı ne zamandı gibi
Bul
teşekkürler rauf abi selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,928 21-08-2014, 15:20
Son Yorum: Albatros-gr
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,761 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ
  Çupralara kaldığımız yerden devam Cihan Deniz 33 3,875 18-05-2013, 02:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  Kalamarlara devam ismin hakkını vermek gerek :))) fish or die 44 5,170 10-12-2012, 23:33
Son Yorum: dagistan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,092 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis
  Boğaziçi'nin palamutlarına devam 22.09.2012 FuRkAn * 20 3,890 24-09-2012, 23:58
Son Yorum: Albatros-gr
  Eşkinaya Devam rusan 31 4,207 01-09-2012, 12:01
Son Yorum: rusan
  24.06.2012 perch'e devam sciftcan 19 3,580 14-07-2012, 19:43
Son Yorum: Krizoberill
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 4,725 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,167 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi