Yorumları: 1,270
Konuları: 189
DeNiZKuRdU yazdı:Rauf abi senin şu derinsu avcılığına bayılıyorum ya hakikaten bu işi bilerek yapıyorsun.
Özgür sana samimi bişi söyleyim herkez becerebildiği en iyi avı yapmasından yanayım benimse bu derin su avı birde sırtı cekmekte biraz tecrubeliyim diğer av şekillerine nazaran tabiki bağzı püf noktalarıda var
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
selamlar.
ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan harbiden tebrikler. Ben senin avları gördükçe kurtlarımın büyüdüğünü hissediyorum. Hani diyorum şu ara bir fırsat çıksa da kaptanın oralara bir iş çıksa da gitsem hem tanışır hem hem de avlanmaya fırsat bulursak çıkarız. İnşallah diyorum
Ercan beklerim tabi cıkarız selamlar.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun rauf abi kaçan balık nasıl heyecanlandırıyor degilmi insanı ne oluırsa olsun insan keşke bi görseydm bari diyor.hayırlısı olsun artık.
patrona selamlar saygılar sayesinde ve sayende balık görsü gözümüz.afiyet olsun rastgele
Nihat bu kacan balık cok büyük değildi kanımca 200-250 gr kadar iki tane olabilir zira iki köstek gitmiş birde ücüncü iğne uzun zamandır ara sıra oluyor bu takım kopmaları değişik köstek şekilleri denedim en son denediğim takım en dayanıklı olan sistemdi ama oda patladı.Sanırım cözümü bu sefer buldum bir başka yerde konusunu acarım selamlar.teşekkürler kalem müdürüne iletirim
Boğaziçi yazdı:Tadını bilmem ama görünüşleri çok güzel.Tek olan da lipsoz galiba.
Bir efsaneye göre eskiden istanbul boğazında da bir yerde bu kırmızı mercanlardan çıkarmış.
Hüseyin doğru olabilir bunu denemek lazım ama boğazın hem akıntısız hemde 200 metre deninlikleri varsa yaşam alanı oraları selamlar.
kozmikmanyak yazdı:rauf abicim hakikaten bu resimleri kasten mi koyuyosun hafta sonunu bekletmiceksin bana varya
Bende antalyadan çıkıyorum ama bu hafta burası kıtlık geçiriyodu sanırım kime sordumsa vasat kumluca tarafı patlak vermiş bu hafta bakalım haftaya nasibimizde ne çıkacak
Saygılarımla...
Merhaba Kemal evet kumluca derin su avcılığı konusunda mera olrak en uygun yer patlak da verir köpekte selamlar rastgelsin.
bucalıfikret yazdı:rauf abi ellerine sağlık güzel av yapmışsın afiyet olsun yem konusunda bilgi verirsen memnun olurum rast gele...
Tabi kardeşim neden olmasın.
1-Tavuk denedim (göğsü) memnun edici
2-Fileto sardalya (tuzlanmış)denedim daha iyi idi
3-Karides en güzel yemi bu balığın hic dayanamıyor
Ama bir deneme daha yapıcam şu sıralar sizin izmirden sülünez getiriyor bir malzemeci sanırım ona hic dayanamaz bu balık
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
zira yaşam alanının dibi killi ve camurlu.
selamlar rastgelsin.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
rauf yazdı:Hüseyin doğru olabilir bunu denemek lazım ama boğazın hem akıntısız hemde 200 metre deninlikleri varsa yaşam alanı oraları selamlar.
Boğazda en derin yer 110 metre Abi. Ben olduğunu sanmıyorum. Kimsenin yakaladığını ne gördüm ne duydum. Belki çok eskiden vardır.
Ama bazı Ege balıkları çok az miktarda Karadenizde bile olabiliyormuş.Mesela Karadeniz de az miktarda çupra çıkıyormuş. Bunu bilimsel bir kitapta okudum.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
rauf abi ilk önce eşref in dediğine katılıyom yengeden ALLAH razı olsun he he he he bize bu güzel 4resimleri yolladığın için kırmızı dudaklara selam de bişzden forum buraya gelmesin diye yoksa altından girer üstünden çıkarız oraların sevgiler abi
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Aman abi kalem müdürünü fazla kızdırma kalemi kırmasın
walla helal olsun bir emeklilik bukadar güzel yaşanır (tabii buzdağının görünen tarafıyla) torunlar sıcak iklimdesin tekne deniz liman arkadaşlar. Paylaşıma teşekkürler abi senden ricam senin orada çıkan balıkların aylara göre bir listesini çıkarabilirmisin palamut ne zamandı yazılı ne zamandı gibi
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
teşekkürler rauf abi selamlar.
balığa hasret yaşamak zor