Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yine kuleli yine istavrit
H.A.R.U.N yazdı:Tahmin ettim kulelide olacağınızı ama yine bir acaba dedim bukadarda tenha olduğunu ve çilingir mekanının dışarıda olduğunu bilseydim gelirdim aslında benimkide bahane bas ğit sabahın körü kuleliye elbet birine rastlarsın ama 3 gün önce kimse yoktu Muhabbetiniz bol oltalarınız dolu olsun

haruncuğum gelseydin keşke bu sene hafta içi sabahları daha başlıyamadık hafta sonu gidiyoruz .benim kız okula gidiyor onu okula götürüyorum ondan. gelsen iyi bir muhabet olurdu.
Bul
aahmet yazdı:vay be sayın balıkcılarım yine kulelinin istavritlerini boğmuşsunuz tebrik ederim,allah muhabetinizi artırsın.

sayın balıkçım ahmet niye gelmiyorsun aramıza sende gel balığın keyfini çıkar.
Bul
Tebrikler çok güzel bir av yapmışsınız. Fotograflar da çok güzel çıkmış.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
taner ciğim geçmiş olsun balıktutsaydın daha güzel olurdu dayın sen atınca tutuluyor o zaman bak adamı serbest bıraktın ne balık almış.berekli olsun öğle tutup yemek daha zevkli oluyor.
Bul
güzel balık almışsınız tebrikler. busene benimde dikkatimi çekiyor . bende dahil etrafımdaki balıkçıların çoğu yeteri kadar balıgını tutup dönüyor öğlen. bu havaların soguklugundanda olabilir ama sanırım yavaş yavaş bilinçleniliyor. eskiden hatırlıyorumda koca su varilini doldurana kadar kalanları görürdüm. Ayrıca bu balık bollugunda 13 lü çapari yapıp kah dinlenip kah olta atarak bile öğlene kadar 5 kg balık tutulabiliyor. bu balık mayısa kadar kesmezse iri istavritler yolda derim benSmile
Bul
balikoltasi yazdı:güzel balık almışsınız tebrikler. busene benimde dikkatimi çekiyor . bende dahil etrafımdaki balıkçıların çoğu yeteri kadar balıgını tutup dönüyor öğlen. bu havaların soguklugundanda olabilir ama sanırım yavaş yavaş bilinçleniliyor. eskiden hatırlıyorumda koca su varilini doldurana kadar kalanları görürdüm. Ayrıca bu balık bollugunda 13 lü çapari yapıp kah dinlenip kah olta atarak bile öğlene kadar 5 kg balık tutulabiliyor. bu balık mayısa kadar kesmezse iri istavritler yolda derim benSmile
birol fikrine katılıyorum dediğin gibi varilleri doldurmadan giden yoktu.birde çaparilerin fazla olması mesela benim merakım 25/30 lu çapariyle atmak ve dolu dolu çekmek.burdaki amaç balığı kurutmak değil işin havası.2 saatte tutacağın balığı 1 saatte tutar gidersin bir 25 tane istavridin sudan yavaş yavaş çıkmasını düşünebiliyormusun muhteşem bir zevk.herkese rast gelsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:birol fikrine katılıyorum dediğin gibi varilleri doldurmadan giden yoktu.birde çaparilerin fazla olması mesela benim merakım 25/30 lu çapariyle atmak ve dolu dolu çekmek.burdaki amaç balığı kurutmak değil işin havası.2 saatte tutacağın balığı 1 saatte tutar gidersin bir 25 tane istavridin sudan yavaş yavaş çıkmasını düşünebiliyormusun muhteşem bir zevk.herkese rast gelsin.
Biliyorum zaten öyle olmadığını.Gulumse siz de öyle tutmaktan zevk alıyorsunuz.ben 15 taneden fazla bağlamıyorum hem atışı zor oluyor. hemde balıklar içiçe giriyor köstekler kısa ve birbirine takın olduğu için.ayrıca benimde amacım 5 kg ı daha uzun sürede tamamlayıp boğazda daha fazla vakit geçirmekBobo bu yüzden bazen 13 lü çapariyle , bazen çinekop çaparisiyle (balığın nispeten irilerini seçtiği için) avlanıyorum.
Rastgele
Bul
çok güzel av olmuş bereketli olsun...balık rakı yakışır ağbime ....afiyet bal şeker olsun....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Maşallah, Tebrikler,

Saygılarımla,

Oral
Bul
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,334 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  Kuleli/Vaniköy Civarı son durum? kaßuS 3 1,149 11-11-2014, 09:28
Son Yorum: yaser2sultan
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,191 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  Albatros-gr mirminga yine mirminga Albatros-gr 25 4,053 10-09-2013, 23:15
Son Yorum: Albatros-gr
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,024 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  yine maydanoz,yine çipura.... yycolak 37 3,592 27-02-2013, 00:46
Son Yorum: ALTAYLI
  Hüsran yine Hüsran 1 dagistan 24 3,191 11-09-2012, 14:28
Son Yorum: fotokopici
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 6,690 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,281 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  yine mirmir ciko 32 4,568 19-07-2011, 16:38
Son Yorum: yakamoz.gr

Hızlı Menü: