Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyster Cast Advanced Gariplik
Boğaziçi yazdı:Harun Abi anlatamadım benimkinde bir sorun yok. Zaten yerinden aldım. Anormallik sitesinde var üzerinde 4 parça yazıyor kendisi 5 parça.
Benim aldığımda 4 parça yazıyor ve zaten 4 parça. Yoksa kamışın sahte olduğunu zannetmiyorum. Birol demişti ,bunların fabrika çıkışları çok ucuzmuş.
Hüseyincim seninkinde sorun meselesi değil biliyorum sen yerinden aldın ama int den resime bakarak sipariş veren buradaki farkı görünce ne düşünür sence
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyincim seninkinde sorun meselesi değil biliyorum sen yerinden aldın ama int den resime bakarak sipariş veren buradaki farkı görünce ne düşünür sence

İnternette alışveriş sitelerinde ki fotoğrafta standart .Yani o şekilde alanda farklı bir ürünle karşılaşmayacak .Neyse
Şimdi bu fark belki insanların markaya karşı güvenini kıracak.
Ben ne alırsam alayım, önce internetten her türlü özelliğini artılarını eksilerini incelerim. Sonra nereden alacaksam gidip alırım. Hem alacağım yerde vakit kaybı olmaz. Hem de satıcı farklı bir şeye yönlendiremez. Biraz bilgi sahibi olunca karşı tarafta aldatmaya kalkışmıyor.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Ben bir imalatcının mal satış yöntemini bir anlatayım örnek olarak mal yapı ürünü 1000 usd civarında bir mal ve üzerinde çeşitli seçeneklerin var yani aksesuarları aksesuarın 2 rengini opsiyon olarak sunuyor ve fiyat farkı olarak 100 usd fark istiyor bir diğer opsiyon için 300 usd fark istiyor ne oldu malın fiyatı 1400 usd ve alıcı o 1400 usd lik mala yapışıyor pahalıdır vardır bir hikmeti diye yada en pahalısını aldım diye şimdi size o 400 usd lik extra farkın maliyetinin ne olduğunu söyliyeyim sıfır usd tamamen alıcı satıcı üzerine kurulmuş pisikoloji satıcının oynadığı açık poker başka birşey değil madalyonun birde bu tarafı var
Bul
Abi senin dediğin farklı bir şey ama şimdi aklıma geldi. Sorrento bile 40 dolar civarında çıkıyormuş galiba. Türkiye de bir alışveriş sitesinde 210 ytl satılıyor.Smile
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
tabiiki farklı birşey ama değişmeyen alıcı satıcı ve mal
Bul
istavritci yazdı:kamışta benim favorim 4,20 lik kamış güzel atsın marka o kadar önemli değil.herkese rast gelsin.

marka önemlidir güzel kamış olacak balığın zevkini çıkaracaksın.
Bul
fotokopici yazdı:marka önemlidir güzel kamış olacak balığın zevkini çıkaracaksın.
Aynen katılıyorum. Kaliteli takım- daha zevkli balık avı.
Bul
Hüseyin teşekkürler,,

Boğum işine bende takmış vaziyetteyim,,,

Çapari için senin gibi 4 kırma sörf hala bakıyorum,,,

Ayrıntıyı çok güzel anlatmışsın,,

görsel anlamda Medex'ten medet ummuştum ancak beklediğimiz gibi değilmiş,,,,

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi