Kendi web sitesindeki fotoğrafı görüyorsunuz. Üzerinde 4 parça yazıyor.Yani 3904.
Ama parça sayısı 5 görünüyor. Alt resimdeki de benimki.
Benim anlamadığım hadi diyelim bizimki sahtesi bile olsa. Kendi web sitesindekinin üzerindeki yazı ile fotoğrafı birbirine uymuyor. 3904 demek 390 uzunluk ve 4 parça anlamına geliyor. Üzerinde 3904 yazmasına rağmen 5 parça olduğu belli oluyor.
Benim aldığım da doğrusu yazıyor ama web sitesinde anormallik var.
H.A.R.U.N yazdı:İşte bu yüzden alacağın malı görerek almak herzaman iyidir
Harun Abi anlatamadım benimkinde bir sorun yok. Zaten yerinden aldım. Anormallik sitesinde var üzerinde 4 parça yazıyor kendisi 5 parça.
Benim aldığımda 4 parça yazıyor ve zaten 4 parça. Yoksa kamışın sahte olduğunu zannetmiyorum. Birol demişti ,bunların fabrika çıkışları çok ucuzmuş.
Hüseyin Kararman yazdı:adaşım 5 parça olması avantaj değilmi nedersin?
Bizim kullandığımız surf kamışlara zaten amatör surf kamış diyebiliriz. Bunlarda 3-4-5-6 parça falan oluyor. 390 cm olanlarda 4 parça ideal çünkü parçalar uzun ve halkalar birbirine uzak olduğundan atarken sürtünme az oluyor.
Ama yarışmalarda galiba daha uzağa atmak için ağır kurşunlarla atıyorlar ve çok daha fazla halka kullanıyorlar.
Yarışmalarda bizimkilerdeki gibi 4 tane halka olursa kamışları kırılır sanıyorum.
Ama bizim kullandığımız basit kamışlarda halka artarsa boğazda çok uzağa atamayabiliriz.