Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RECEP KALAYCI_2
sazanlar turnalar ve bizim tam kadro ekip(yök )cüler kapulukaya barajı sülübük tepreş evi dinlenme tesisleri sağolsunlar bizim için avcılar yani konaklama yeri yapılmış bizde kullanıyoruz bazı değer bilmezlerde yok değil hani  köprü ise kızılırmak üzerindeki asma köprü altından ne yayınlar geçmiştir kimbilir(alibeyli )buğra köyü sınırlarıaz balığını yemedik oraların sazanlar ise imrahor köyünde yakalanmıştı eğmir gölünün alt tarafı (eğmirden küçükken firar edenler bunlar ama bizden kaçamazlar yaaaaaaa dedikya bir zamanlar ankarada ne balıklar ve ne avlanma yerleri vardı şimdi ise yokk yokkkkkkkkk

[attachment=1779]

[attachment=1780]

[attachment=1781]

[attachment=1783]

[attachment=1784]
Bul
heyy maşallah,sazanlar ve turnalar muhteşem,ne güzel yerler öyle,kamil abi seni göremedim resimde,fotoları senmi çektin abi,çok güzel resimler eline sağlık,insan balıkları görünce üzülmemek elde değil,o güzellikler nasılda yok oldu..Rastgele..05
Bul
güzel çekimler herzamanki gibi süper yerler güzel avlar rastgele abi
Bul
Eskiden maşallah çok iyi balıklar çıkarmış doğru ama şimdi felan çıkarmış duyuyoruz her gelen çıkaramıyor biraz ustalık (marifet) gerektiriyor.Ayrıca gün geçtikçe nesilde yok oluyor.Avantajınız barakanız varmış.Güzel balıklar yakalamışsınız.
Bul
ya arkadaşlar resimler recep tarafından gönderiliyor yanlış anlama yüzünden benim ismim geçti ama ben zor durumda kalıyorum kimsenin haberi yok resimlerde bende varım bunlar bende olmayan resimler hemen çoğaltılacak tarafımdan köprüde varım uzun boylu hıyar benim işte kulubedede en soldayım tek gözlüklü bendim o da mazide kaldı çizildi yok oldu evin önündede elimde bıçak recepden koruyorum kendimi
Bul
pardon abi gözlüklü olunca tanıyamadım,köprüdekini sana benzettiydim de tam olarak çıkaramadım,mesaj da bizim ekip diye yazınca bizim kamil abi nerde diye düşündüm,ondan dolayı yazdım,kusura bakma abi...72

O zamanlar da gençmişsin kamil abi belki o yüzden tanıyamadık..959595
Bul
Ben seni tanıdım kamil abi sen 30 yaşlarıdasın tahminim o yılarda şimdi daha genç duruyon resimlermi yanıltıyor beni
Bul
bilemedin köksal o zaman yaş 38 idi şimdi kırkbeş sende çok gençmişsin gerçi bende gencim daha haaaaaaaa
Bul
işte:gerçek balık avının tadı ekiple çıkar.
balığa gitmeden ekiple muhabbetler, planlar
tabiki kahvede oyun oynarken takılmacalar.
bu ekibi o zamanlar o ruhu yakalamış gibi gördüm.
ekibiniz iyi,balığınız bol olsun.
Bul
İŞTE BUDUR..BALIK TUTMAK ÇOK ZEVKLİ,MUHTEŞEM BİR OLAY...BİRDE EKİP HALİNDE BALIK TUTMAK VAR ODA MUHTEŞEM İŞTE...HERŞEYİNİ PAYLAŞIYOSUN,YARDIMLAŞIYOSUN,BALIĞINI TUTUYOSUN SÜPER BİŞİ..RASTGELSİN..76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RECEP KALAYCIDAN AHH AHH MAZİDEN ANILAR Lapsetur 13 2,955 16-10-2006, 11:12
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi