Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RECEP KALAYCIDAN AHH AHH MAZİDEN ANILAR
Ben Ankaralı Kare_balıkcı (recep) lütfen kamille karıştırmayın karenin re siyim bir zamanlar işte böyle balıklar çıkıyordu eğmirden şimdi yoklar katlettiler oraları sağolsunlar ancak resimlerle avunuyoruz. bunlar başlangıç ara ara göndereceğim o maziden kalma resimlerden eh sizlerde bir iç geçirirsiniz artık şimdi sivaslara kadar yolu uzattık buralar kuruduğundan dolayı böyle giderse oralarda kuruyacak hızlı bir yok etme makinasına döndü insanlar ileriye bakmadan önüne gelen herşeyi bir şekilde yok ediyor ağdı,dinamit,di,zehirdi aklınıza ne gelirse kullanmaktan çekinmiyorlar çev re kirliliğide cabası ayrıca aranızda olmaktanda son derece mutlu oluyorum bundan sonra sık sık sizlerle sitede görüşeceğiz hoçakalın sizlere RASTGELE aynı zamanda kara avı hastalığıda var benim bilgilerinize

[attachment=1730]

[attachment=1731]

[attachment=1732]

[attachment=1733]

[attachment=1734]

[attachment=1735]

[attachment=1736]
Bul
ortak hoş geldiiiiiiiiin sonunda senide aramıza aldık nihayet ya!fotoğrafcında iyiymiş hani
Bul
Ankaralı Kare_balıkcı bana maille resimleri gönderdi bende ekledim.
Bul
Bizim oraya yakın kayseriye bağlı zamantı ırmağı var.Bu turna balıkları evelden çok varmış.Gidenler bagaj dolusu getire getire (bilinçsiz avcılıktan) devamlı rağbet görmesi nesili felç'e uğrattı.Kendi ilçemize bağlı bir köy var oradaki sulama göleti muhtar tarafından korunmakta bekçisi var ama dehşet sazanlar,turna var suyun kenarına otur gelen geçen sazanları seyret su berrak yer altından kaynayan gözelerden meydana gelmiş küçük bir göl gibi dursada çok derin temiz suyu var.Eskiden millet balık tutmaya giittiğinde adım atacak yer kalmazmış.Ama şimdi korumaya çalışıyorlar.
Bul
recep bey aramıza hoşgeldiniz 76
Bul
vayy eymire bak .şimdi sazlıklardan su gözükmüyor.süper balıklar.
Bul
hoşgeldin recep abi,karebalıkçı birdi iki oldu ne güzel,resimler ve balıklar harika,hoşça vakit geçirmen dileklerimle..rastgele..Kara avcılığı bizdede var iyi sohbetler yapacağız inşallah..selamlar.76
Bul
recep abi aramıza hoş geldin
Bul
abi tatlı su avcılarına ihtiyaç vardı burada balıklar süper
Bul
hoşgeldin aramıza...balıklar çok güzel darısı tatlısu meraklısı tüm dostlara...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RECEP KALAYCI_2 Lapsetur 13 3,100 04-11-2006, 00:23
Son Yorum: kartallı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi