Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
harun abiye sevgilerle :)
harun abi önce sıhhatin sağlığın nasıl diyim...şu rapala konusunu kilitledin anahtarı kaybettin heralde sonra Smile herkes bunu bekliyodur heralde merakla..hadi arkadaşlar hep destek tam destek
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ben onu unutmadımda rahatsız bi iyileşsin video resimleriyle beraber açar konuyu tahminimce
Bul
klip hazırlıkları uzun sürüyo bir numara kilp yapcak
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Valla biraz geç kaldım sanırım harun abi rahatsız galiba geçmiş olsun bende msn ye girsede şu benim üyelik işini halletse diyordum geçmiş olsun harun abiiii... Klip mevzusuda güzel olacak sanırım bahsettiklerinize bakılırsa pek bilgim yok ama.
Hasan Kıskanç
İstanbul / K.çekmece
Tekne ve kıyı balıkçılığı
Bul
Evet evet heyecanla bekliyoruz - unutmadıkk Efet
Bul
Abooo yandık desenize sağolun arkadaşlar yaw kar yağdı yollar kapalıydı sabah uyanamadım kaynanam hastaydı maazeret arıyorum çaktırmayın en iyisi kar yağdı böyle oldu arkadaşlar istemdışı biraz off line oldum birazdaha sürecek galiba
İnsanın aklı başka yerde olunca inanın güzel birşey çıkmıyor veya diş ağrısı çekerken nekadar verimli olunurki ? gibi....aman bukadarda abartmayın sonra beklentiler yüksek olur biz zayıf kalırız karizmayı bozmayalım mütevazı tarafından bildiklerimizi anlatacağız aslında hepsi forumun içinde var ama biraz derleyip toplayıp tek konuda yazacam bunuda keyifli birzamanda yapmak istiyorum ayrıca Rapala forumda bir başlıktır benim yazacağım ise Başlık altında konu rapala başlıüğı kilitli değil isteyen yeni konu açıp başlık altında bildiklerini yazabilir ben sadece kendi yazacağım konuyu kilitledim rapala başlığı rapala konularına açıktır yanlış anlamıyorum ama bunuda belirtmekte fayda gördüm
Bul
abi tekrardan geçmiş olsun diyeyim sana.. bizim için önemli olan senin hazırlayacağın tek başlık altındaki yapacağın güzel çalışma.. hiç merak etme harun abi en kralını yaparsın sen..biz bekleriz sen yeterki iyileş...bak rapalıyı yap ben sana yeni uğraşlar çıkartırım yine Smile mesela serpme yok derim başına sararım Smile samimiyetinine sığınarak yazıyorum bunları...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
harun geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
Bul
Abi geçmiş olsun. Senin paylaşımların her zaman lazım bu siteye. Eksikliğin farkediliyor yani...
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara.....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ozan ve harun (Av Organizasyonu Hk) LeVrEkCi 68 7,874 17-05-2007, 22:40
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi