Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozan ve harun (Av Organizasyonu Hk)
arkadaşlar sizden bi gece kıyıdan eşkina avı organizasyonu istiyoruz hem gelecek olan arkadaşlar tanışmış oluruz hemde balık tutmuş oluruz siz yeri zamanı söyleyin neler getirmrmiz lazım söyleyin ayarlıyalım bi gece toplanalım ama bu hafta sonu olmasın ondan sonraki hafta sonu da hafta içide olabilir
Bul
ben varım bu işe benide yazın listeye ...maksat muhabbet olsun...gönüller bir olsun....akşamları müsayitim bana uyar....
Bul
Yaw benim bunu kaçırmamam lazım. Doktooor biz de gidelim şu organizasyona...Bobo
Bul
valla neden olmasın gürhan bekleriz keşke gelseniz
Bul
arkadaşlar kaç kişi oluruz tahmini
Bul
o belli olmaz 5 kişide olabiliriz 20 kişide bence kadıköy kartal arası biyer olması lazım yalovadan gelecekler olacaksa eger ki ozan bi okusun harun bi okusun bogazın kıyıda ustaları onlar
Bul
valla işler yoğun ama bi gelebilisek süper olur bende gelmeyi çok isterim güzel muhabbette olur balıkçılıkta inşallah işleri uydururuz.
Bul
Gitmek lazım Smile birincisi olsun ikinciyi de bizim burda yaparız
Bul
ikinciyimi bilmem bi gece balıkta oldugunuzda bi denk gelsemde bende katılsam valla tam süper olacak da işte hanımın köye gitmesilazım ben saksıyı çalıştırayım biraz Bobo
Bul
hehehe çalıştır tabi dostum. Çalıştığında haber ver bir çay bardağı fazla koyayım sepete Smile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu organizasyonu :) ring 13 2,632 04-11-2012, 02:27
Son Yorum: ring
  istanbulda tekne organizasyonu için LeVrEkCi 14 3,918 16-05-2008, 15:57
Son Yorum: ALTAYLI
  harun abiye sevgilerle :) fish or die 12 2,831 05-01-2008, 19:14
Son Yorum: efese

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi