Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir isteğim VAR
Aman Burhan aceleye gelmesin nesiller boyu sürecek bu şarkı forumun şarkısı olacak yüz yıl ikiyüz yıl sürecek dilden dile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Aman Burhan aceleye gelmesin nesiller boyu  sürecek bu şarkı forumun şarkısı olacak yüz yıl ikiyüz yıl sürecek dilden dile

Abi şimdi gırgır şamata mı olsun yoksa ciddi ciddi şarkı mı istiyosunuz anlamadım Smile Gırgır şamata diyosan... kolay. ama direkt site için diyosan özene bezene oturup söz yazarım Smile
Bul
Aslında ciddi ciddi şarkı istiyoruz forum için ama gırgır şamatayı şimdi sen attın ortaya benimde merakımı çekti birtanede gırgır şamata olsun bakalım o nasıl birşeymiş ama esas isteğimiz ciddi bir şarkı
Bul
Tamam abi nasıl istiyorsanız.. Ama bir şartım var Smile Parçayı siteye girdiğimizde otomatik olarak dinliyelim. Yani herkes dinliyebilsin. ziyaretçi olsun üye olsun.. o zaman iki parçayıda bu hafta sonuna kadar yaparım Smile
Bul
DarkDream yazdı:Tamam abi nasıl istiyorsanız.. Ama bir şartım var Smile Parçayı siteye girdiğimizde otomatik olarak dinliyelim. Yani herkes dinliyebilsin. ziyaretçi olsun üye olsun.. o zaman iki parçayıda bu hafta sonuna kadar yaparım Smile

İyide abicim o şartın beni aşar teknik bir konu sen elindengelenin en iyisini yapmaya bak dediğim gibi torunlarının torunlarına kalacak bu forumla beraber şarkın
Bul
tamam abi o zaman problem yok benim için : ) bu hafta şarkımız hazır olur.
Bul
hafta sonu falanmı hazır olur ama içten yazasın ilham gelmezse seni ereğliye balığa götürelim Nihatın tekneyle
Bul
yok abi yav.. tamam içten olacak tekne mekne istemez Big Grin yazıyorum tamam Smile)
Bul
basdir burhan kimtutar seni
Bul
harun seni destekliyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir isteğim var LeVrEkCi 19 3,239 09-03-2008, 09:40
Son Yorum: kozmikbalıkçı
  BİR İSTEGİM VAR ÖNEMLİ LeVrEkCi 37 4,475 05-09-2007, 22:53
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü: