Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR***
TC. TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI’NA

Son yıllarda denizlerimizde yapılmakta olan balıkçılık faaliyetlerinin artık katliam boyutuna dönüştüğünü gözlemlemem ve ilerleyen yıllarda bu durumun olumsuz etkiler doğuracağını görmem size bu dilekçeyi iletmeme vesile olmuştur.

Geçen sene yapılan palamut ve çinekop avlarının belirlenen avlanma boyutlarının altında oluşu, tüketiminden fazla hamsi avlamanın denizlerdeki balık popülasyonunu olumsuz etkilemesi ve son zamanlarda medya ile internet de yayınlanan resim ve videolarda görmüş olduğumuz istavrit ve barbun kıyımı,(bu kanaate varma sebebim balık hallerinde fazla balığın denize dökülmesidir) bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olarak beni ziyadesiyle dehşete düşürmektedir.

Bu konudaki rahatsızlığımı geleceğimizle ilgili kaygılar yaşamam nedeniyle size iletiyorum. Eminim ki sizinde bakanlık olarak bu konu hakkında çalışmalarınız ve projeleriniz bulunmaktadır. Ancak bir vatandaş olarak düşüncelerimi sizinle paylaşmanın doğru olduğuna inanarak ve projelerinizin ivedi ve caydırıcı nitelikte olacağını umut ederek bu dilekçeyi bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla… 27/11/2007

--------------------------------------------------------------------
Şeklinde bir dilekçe yazarak az önce tarım ve köy işleri bakanlığına gönderdim. sizlerde bu yazıyı örnek alarak veya kendiniz bir metin oluşturararak gönderebilirsiniz.
Bu dilekçeyi fax ladım ve en kısa zamanda orjinalini posta ile göndereceğim. Sakın ne olurki demeyin bir girişimdir bu, deneyelim en azından vicdanımız rahat olur.
--------------------------------------------------------------------
Word metini olarak ekleyemedim, isim ve adres yazmayı unutmayın.
Bul
iletişim bilgileri:
FAX: 0312 286 39 64
ADRES: Tarım ve köy işleri kampüsü eskişehir yolu 9.km. LODUMLU/ANKARA
Bul
ilgine alakana teşekkürler serkan bende hemen faxımı hazırlayıp gönderiyorum birazda hazır lokmaya alışmışız galiba dedigin gibi artık ya tutarsa
Bul
valla bende mayayı çaldım göle yanlız bu çoğalırsa tutar bir iki olursa olmaz hadi bakalım makinelerin başına
Bul
Bende dilekçemi e-mail yoluyla göndereceğim. İnşallah maya tutar,hayırlısı olsun.
Bul
Çok iyi fikir bende göndereceğim, teşekkürler.

aslında şöyle bi organizayon yapsa amatör balıkçılar hep birlikte bi av yapsalar sonra tutulan balıkları bedava halka dağıtıp protesto etseler basın açıklaması felan, bence haberlere konu olur ses getirir.
Bul
bende yazayım
Bul
Arkadaşlar konuyla ilgili dilekçelerinizi Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nün:   http://www.kkgm.gov.tr/   adresine girerek sol alt köşedeki İLETİŞİM (faaliyet alanlarımız ile ilgili her türlü soru,görüş,şikayet ve öneriler için tıklayınız) den girerek yazabilirsiniz.
Herkesin katılmasını dilerim. Hayırlı olsun.
Bul
bakalarus19 yazdı:valla bende mayayı çaldım göle yanlız bu çoğalırsa tutar bir iki olursa olmaz hadi bakalım makinelerin başına

Abi çok haklısın. 1-2 kişi ile olmaz.
Sırf bizim siteden 100 ün üzerinde katılım olur diye tahmin ediyorum..!
Bul
Çok ıyı dusunmussunuz ben de gonderdım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** BAKANLIĞA ŞİKAYETİM VAR*** CEVAP GELDİ*** alien13 16 3,817 01-12-2007, 15:59
Son Yorum: balıkçızakir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi