Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yasaklıyorum arkadaşlar
sayende valla. sağolasın ya. şu ramazanı yemekle içmekle bitirdin ya helal olsun sana, o kadar yorgunum kibugün perişan haldeyim. aslında ben yemek istemiyorum Hamama gitmek istiyorummmmm...... güzel bir abi nulup kendimi çiğnetmek kemiklerim kıralasıya dek. offf be fantaziye bak.....
yemek bitti, sigara bitti hamam sefasına başlayalım.
hamam kültürüm ne yazık fazla yok hatta hiç yok topu topu 3-4 kezz gittim enson büyükçekmece hamamında bi kırıp döktüler beni halaa sırt agrılarım var ondan uzak duruyorum
Bul
beklerim kızılcahamama şifa dağıtoruz biz burada parasıyla değilmi sen iste tellaklar gereken tamiratı hemen yapar
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:beklerim kızılcahamama şifa dağıtoruz biz burada parasıyla değilmi sen iste tellaklar gereken tamiratı hemen yapar

eyvallah kamil abi. bütün hafta geceli gündüzlü çalıştım bugün bittim galiba. ama hasta olmamam lazım . bekleyin eyyyy lüferler, palamutlar
geliyorummm........tam haftasonu üzeri
tamam 4lü yü tamamlayıp işi bitirdik.şimdi orda bir parça kaldı. 4 ümüzde yiyemedik.Yarına kaldı.
Bul
abicim zaten o dilimlerden birisinin içinde ben olmasaydım orucu bozmaya niyetlenir tatlıcıya gider 1 tepsi künefeyi yer,kalkar gezer ,midede biraz yer açar , yemedim der 1 tepsi daha yerdim
Banada bir dilim düştüğü için bunların hiçbirisi olmadı allaha şükür
Bul
asıl sorun şimdik şu bu bir dilimi kim bıraktı?
Yarın bu bir dilim için kızılca kıyamet kopmasın kılıçlar konuşmasın ortalık mezbahaneye dönmesin sakın

En amatör benim ben bırakıyorum kim yerse yesin bakalım kimyiyecek ?
Bul
ooo siz künefeyi yapıp yediniz ben okula gittim neler olmuş neler ben yazıyorum arkadaşlar tamam demek pek rağbet var
Bul
hele sen bir tarifi verde .Tek dilimi yeme konusunda bir daha düşünelim.
Bul
Abi bizim şu tek dilim ne oldu levrekçibaba nın önündeydi enson ama tepsiyi çevirmiş olmasın birileri Örneğin İsmini vermeden söyleyelim Avcı Altan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar lütfen sadece paylaşalım GÖKSEN 7 2,524 18-10-2006, 20:27
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi