Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sandal çalınmıştır
dostlar sandalım çalınmıştır topçular altınkum sahil sitesinden kıyıda ters vaziyette zincirle kilitlenmiş vaziyette iken çalınmıştır.

bütün dostlara duyurulur kayıp sandal resimdeki sandaldır.
Bul
eren çok geçmiş olsun inşallah bulunur belkide günlük açılıp gelmeyi düşünmüşlerdir başka yere bırakmışlardır o çevreyi iyi bir kolaçan etmek lazım.
elleri kırılsın ş....sizlerin
Bul
abi çok geçmiş olsun hiç bişey demiyorum artık işallah buralardadır
ama duymuştum bi çete varmış alıp motoru parçalara ayırıyormuş ağaç sandalları da kırıp kırıp imha ediyormuş..
Bul
tekne borsasi sitesine de bir ilan vermeni tavsiye ederim.
geçmiş olsun.

hırsız her zaman hırsızdır. adi şerefsizler. Sad
Bul
eren sandalına çok üzüldüm inşallah bulursun geçmiş olsun
Bul
Eren inşallah en kısa sürede bulunur sahil güvenliğe haber verdin mi?
Bul
Eren geçmiş olsun çok üzüldüm.inşallah bulunur en kısa zamanda.
Bul
eran geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur gerekirse izmirde arama yaparız...
Bul
dostlarım abilerim ilginize teşekkür ederim insan bi heves bi umut ile belli bi miktar para biriktiriyor parayı denkleştirince sandalcıya gidiyor büyük bi heyecan büyük bi sevinç ile sandalını alıyor başlıyor balık tutmaya dostlarıyla arkadaşlarıyla birlikte güzel zaman geçirmek ve hobisini tatmin etmek istiyor binbir heyecan ve heves ile balıkçılık yapıyor amatör olarak bütün suçum bu ben sandal alamak için zahmete gireyim sen gel birisi çal hevesini heyecanını olurmu ne yapalım ALLAH a havale ediyorum.

oktay abi jandarmaya haber verdim ama onlarda çok sayıda çalınıyor ama bulunmuyor dediler yarın deniz polisine bildirecem ama pekte umutlu değilim ne yapalım kader kısmet belki bulunur.

saygılar.
Bul
eren bu kadar kalabalıgız resimide koydun inşallah birine denk gelir de bulunur daha dur bakalım hemen ümidini kırma belli olmaz bu işler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kiralık sandal - tekne önerisi olan? umuture 10 2,644 03-12-2012, 21:30
Son Yorum: monawar
  sandal kiralama muraturen 3 5,110 30-06-2009, 00:06
Son Yorum: muraturen
  sandal için evrak bucalıfikret 34 5,819 21-05-2009, 21:46
Son Yorum: eşref sürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi