Yorumları: 4
Konuları: 1
Merhabalar,
Sitenin yeni üyesiyi, ve ıstanbulda nerde balık tutulur diye çok arastırdım ancak gittiğim her yer hüsran oldu,eminönü çok kalabalık ,ve kullandığım kamış kısa oldugundan avcılar,saray gıbı liman ve kyalıklardan genelde oltamı denize hediye etmek zorunda kaldım,aslen erdeklıyım ve bızım orada belli bir saatte kalkan ve balık tutmak ıcın 2 yada 3 saat dolaştıran tekneler vardı,ıstanbulda bu tarz tekneler varmı? Nerelerde ve fıyatarı hakkında bilgi verebılıcek olan varsa çok ıyı olur .zor ve sıkıcı ıs hayatında kendime bir hobi olsun diye balığa gitmeye başladım ancak şimdiye kadar sadece bir tane tutabıldım.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
istanbullular genellikle kıyıdan avlanıyorlar umutcum.bu konuda öneriler birazdan gelir.hoş geldin.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
umut aramıza hoşgeldin,
istanbulda genelde herkes kıyıdan avlanıyor ama heryede her semtte tekne kiralayanlar vardır,evine yakın olan limanlara barınaklara sorman lazım veya yer farketmez giderim dersen heryerden tekne kiralayabilirsin.genelde motorsuz tekne kiralarlar kıyıdan az açılarak balık tutarsın, rastgele.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Umut ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
umut hoşgeldin rast gele.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldin Umut. Genelde hep kıyıdan avlanıyoruz. Fakat avcılarda liman içinde balık malzemeleri satan ufak bir dükkan var. Oradan motorlu veya motorsuz tekne kiralayabilirsin.
Sazanları özledim...
Sıcak karşılamanız için herkese çok teşekkürler
rusan yazdı:Aramıza hoş geldin Umut. Genelde hep kıyıdan avlanıyoruz. Fakat avcılarda liman içinde balık malzemeleri satan ufak bir dükkan var. Oradan motorlu veya motorsuz tekne kiralayabilirsin.
merhaba, orayı pazar günü gördüm ancak tek başıma sandal kiralamak aklıma yatmadı hava bozar gibi duruyordu.Aslında ücretinide sormadım, bir fikriniz varmı ?
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
UMUT ailemize hoşgeldin

Yorumları: 4,893
Konuları: 103
umuture yazdı:Sıcak karşılamanız için herkese çok teşekkürler
merhaba, orayı pazar günü gördüm ancak tek başıma sandal kiralamak aklıma yatmadı hava bozar gibi duruyordu.Aslında ücretinide sormadım, bir fikriniz varmı ?
Oradan tekne kiralamayalı çok uzun zaman oldu. Artık eskisi gibi avcılarda avlanmıyorum. Fakat sandalların saati 10-15 lira civarıdır. Sandalla tek başınıza çıkmanız, dediğiniz gibi biraz risklidir. Kiralamayı düşünürseniz havayı iyi gözlemlemenizi tavsiye ederim.
Sazanları özledim...
Alıntı:Taka tipi Gezinti teknelerimiz ile istanbul boğazında sabah saatlerinden başlayarak denize açılıp aileniz dostlarınız yada iş arkadaşlarınız ile unutulmaz bir gün yaşayabilme imkanı sunuyoruz size.
Bu organizasyonda daha önce karar verilen her iki yakadan seçilen noktalardan, saat 9:00 da müşteriler alınarak denize açıldıktan sonra avlanma bölgelerine gidilene kadar teknede hazırlanan kahvaltı tabakları ve çaylar sizlere sunulur tekne anlanılacak yere geldiğinde balık av malzemeleri çapariler ve otalar rasgele denize salınır.
Bu gezilerde sadece tekneyide kiralayabilirsiniz yiyecek içeceklerinizide kendiniz getirebilirsiniz servisinizi biz yaparak çaylarınızı hazırlıyor olabiliriz. İsterseniz ızgaranızı yakıp balık veya diğer et ürünlerini pişirmek üzere hazır bekletebiliriz.
Gündüz balık avı ve gezi turları 09:00 ile 16:00 arası yapılmaktadır.
böyle bir yer buldum ama fiyatı yazmadığı için sordum ,cevap gelirse sizinlede paylaşırım.