Yorumları: 46
Konuları: 5
Dün pazar günü elmalı barajına gıttık.Fakat yollarını bilmiyorduk dağdan tepeden dağcılar gibi indik.Biz üçbeş ufak yakaladık bıraktık fakat yanımızda birileri katiller paraşütle yakaladılar balıklar 500gr dan 2 kg lık balıklar vardı.Şimdi söylemek istediğim elmalı barajına yakın olan arkadaşlar bir gün tayın ederek bir buluşma yapabilirmiyiz acaba.
Yorumları: 46
Konuları: 5
Bir barajda buluşmak nasıl olur sizlerce
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
olabilir ben elmalı barajına çok gittim çok güzel manzarası vardır ama iki yıldır gidemedim su durumu nedir bilmiyorum .gitmesi çok basit ümraniye son durakta indikten sonra çakmak münübüsüne biniyorsunuz yaklaşık 15 dakika sonra çavuşbaşı köprüsünde iniyorsunuz köprüyü geçip ormanın içinden 20 dakika yürüdükten sonra gölün kenarındasınız.not bu yaya gidenler için.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Bundan yıllar yıllar yıllar önce.. Ben daha çok ufakkene.. Elmalı barajına evden yüriyerek gitme kararı alan arkadaşlarıma katılarak bir gaflete düşmüş oldum.. bastık gittik ormanın içinde yürü yürü yürü yürü yürü arkadaş bitmiyor yol.. çalılara mı sürtmedik dersin Zakir bey abi, yılanlara mı denk gelmedik.. Köpek mi kovalamadı... Herneyse baraja ulaştık çok şükür. herkes paraşütü sallıyor bir şey çekemiyor. ben o zamanlar ne olduğunun bilincinde değildim doğaya nasıl zarar verdiğinden haberim yoktu. yanaşıp sordum abi o nedir ? diye.. bu tırı vırı canım balık buna takılıyo dedi... bir süre el oltasıyla birşeyler yapmaya çalıştım ama yapamadım.. arkadaşlarda bişi alamadı.. gittik ümraniyeden bi tükan bulup paraşüt aldık. madem balık tutuluyo bununla.. iyi bişedir diye.. abi abartmıyayım ama nerden baksan 12-15 sazan tuttum kolum kadar.. Tırı vırıyı suyun içinde bırakmadım. Yalnız garipsediğim nokta... o kadar insan arasında bir bana denk geldi balıklar.. Başka kimse alamadı... o günden sonrada balık tutamadım zaten. Elmalıda küspe işe yararsa müsait olursam gelirim abi beraber tutarız. ama geniş çaplı bir piknik organizasyonu da fena olmazdı. Bakalım Zakir bey abi hayırlısı olsun.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşım paraşütle yasak balık avlayan o canileri jandarmaya ihbar etmek lazım bunlar dün böyle yakalıyorlarsa yarında yakalarlar madem yasak birde konu çevre olunca herkes uyacak bu kurallara rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
neden olmasın olur tabb zakir abi
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Orada sazandan baska ne cıkıyor acaba ? Yolu bıze uzak olsada denemeye deger dıye dusunuyorum.Ama suanda barajlardakı su sevıyesı cok dusuk.Orda da fazla su kalmadıgını dusunuyorum.
Yorumları: 150
Konuları: 4
Zakir abi senin göl kiralama işi ne oldu? araştırıyormusun?