Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Harun yazdı:Hasan Rapala ama şu an ne kullanıldığı çok önemli değil çünkü kaşığada aynı istekte geliyor balık
Evet Abi benim de dikkatimi çekti. Kullanılan rapalalar çok kaliteli değildi. Ama benden önce atan adam baya uğraşmış hatta toplanıp gidiyordu. Ben yozuriyi atar atmaz Lüfer yapıştı. Belkide denk geldi.
Senin kullandığın ,şu geçende denemek için aldığın rapala mı sarılı kırmızılı olan. Markası neydi onun.
Yozuri yi zengin ediyoruz biraz da onlara çalışalım
Bir tane dalan cins rapalam var onu denemek istiyorum en kısa zamanda. Yozuriden daha gerçekçi. Markası cultiva. Misinaya sırtından bağlanıyor. Ağzında halka yok. Fiyatıda fazla.
Denemek lazım ama bana iş yapar gibi geliyor. Sence?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harun maşallah ugraşlarının sonucunu alıyorsun tebrik ederim sabah gelmeyi planladım ama yine uyku agır bastı hafta sonu takılmaya çalışacagım sana rastgele
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Harun abi tebrik ederim valla çok güzel av olmuş. Yakın zamanda yeni bulduğum kamışla ( bkz aldığım değil bulduğum
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)) ) aynı kadroyla bi balığa gidelim.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
harun bereketli ve afiyet olsun arkadaşım ....
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
harun abi helal olsun çok güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim lüferler süper afiyet olsun.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
harun abi maşallah balıklar harika, tebrikler bereketli olsun
Yorumları: 166
Konuları: 8
Harun tebrikler.güzel av olmuş.geceleri balık kıyılamaya başladı.boş göndermiyor.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Boğaziçi yazdı:orhanekmekci yazdı:Tebrikler Harun,balık kıyıladıysa sizden kaçarı yok.Hüseyinde iyi hırs yapmışdı,şimdiden sizlere bol şanslar.
Her yerde kıyılama yok. Bizde olmuyor. Olanı gırgırlar topluyor zaten. İstanbulun gırgırı önümüzde. Hatta kayıkçılar bile balığa çıkmıyor; görmüyorum. Bu gece açıktan çinekop lüfer kofana karışık aldılar.
Bana Karaköy baya uzak. Gidene kadar yerler kapılıyor.
Esasında hırs değil. Bilgilendirme amaçlı. Mesela palamut girdi raporunu verdik. Şimdi tek tük kıyılardan almaya başladılar. Ama balığın yine bize faydası olmadı. İstanbulun en fazla küçük balığı Eminönü tarafında meralamış. İstavriti izmariti zarganası ne ararsan var. Büyük balığıda çekiyor. Biz de gümüşten başka hiç bir şey yok şu an.
Hüseyin ben oradayken gelirsen sana yer açarım merak etme yeterki gemi olmasın nede olsa benim köyüm beyoğlu
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Boğaziçi yazdı:Harun yazdı:Hasan Rapala ama şu an ne kullanıldığı çok önemli değil çünkü kaşığada aynı istekte geliyor balık
Evet Abi benim de dikkatimi çekti. Kullanılan rapalalar çok kaliteli değildi. Ama benden önce atan adam baya uğraşmış hatta toplanıp gidiyordu. Ben yozuriyi atar atmaz Lüfer yapıştı. Belkide denk geldi.
Senin kullandığın ,şu geçende denemek için aldığın rapala mı sarılı kırmızılı olan. Markası neydi onun.
Yozuri yi zengin ediyoruz biraz da onlara çalışalım
Bir tane dalan cins rapalam var onu denemek istiyorum en kısa zamanda. Yozuriden daha gerçekçi. Markası cultiva. Misinaya sırtından bağlanıyor. Ağzında halka yok. Fiyatıda fazla.
Denemek lazım ama bana iş yapar gibi geliyor. Sence?
Hüseyin bence iş yapmaz bunu kurşunsuz kullanabilirsin biz açık atıp dip yapıyoruz ama balıkta 40 mt gibi ileride yapışıyor belki takip edip oralarda atlıyor kurşunsuz biraz zor akıntılarıda düşünürsek yozuriyi boş verin strike proda çok renkler var benim attığım rapala sarı kırmızı gümüş renkler hakim yani tekir renkleri ama gece 12 cm lik deniyecem tarabya taraflarında gece büyük rapalalar iş yapıyormuş sahtecilik bambaşka bir olay yani sahte yem demek istiyorum ben çok başında olduğumu düşünüyorum Çaça hamsi tekir renklerine bakın
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
harun bakıyorum yine resimlemişsin balığı (ama sen tutmuşa hiç benzemiyo nerde oltaların he he he)bereketli olsun yaw bigün gelelim bizede tuttur şu lüferi