Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Arkadaşlar kköye giderken dehşet yağmur vardı şimşekler çakıyordu heryeri sel almıştı tabii sabah ezanından önce bu sefer karanlıkta balık alamadım ama yine kuvvetli birşey bindi ama göremedim o yüzden birşey diyemeyeceğim gün aydınlanınca lüferde başladı herkez aldı herkez en fazla adam başı 4-5 adet lüfer aldı öğlen gibi bir arkadaşada çaparizsine palamut geldi
Resimleri biraz geç çektim öğleden önce bitirdim av gününü
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi sana helal olsun..tebrik ediyorum..karaköydenmi sarayburnundanmı aldın..sabah sarayburnundayız erol abilerle gelicem..sende gel ..beraber takılalım...
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
abı tebrıkler..afıyet olsun..
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bereketli olsun Abi. Ben artık yer bulabilirmiyim bilmiyorum. Çünkü oraya gelene kadar yerler kapılır artık herkes öğrenmiştir. Buradan ilk araç 05:45 te 7den öncede oraya gelinmiyor.
Yinede belki yarın şansımı denerim. Sana rastgele.
BALIK and OZAN yazdı:abi sana helal olsun..tebrik ediyorum..karaköydenmi sarayburnundanmı aldın..sabah sarayburnundayız erol abilerle gelicem..sende gel ..beraber takılalım...
KKöy zaten öğlen gemi geldi halkın gezinti alanının içine kadar halatlar bağladı sanki sarayburnunda bu halat yüzünden adam ölmemiş gibi bende toplandım
Uyar ama tarabyadanda güzel haberler var saat kaçta orada olacaksınız
Boğaziçi yazdı:Bereketli olsun Abi. Ben artık yer bulabilirmiyim bilmiyorum. Çünkü oraya gelene kadar yerler kapılır artık herkes öğrenmiştir. Buradan ilk araç 05:45 te 7den öncede oraya gelinmiyor.
Yinede belki yarın şansımı denerim. Sana rastgele.
Hüseyin hiç deneme bence alanın yarısını gemi ve halatları kaplamış vaziyette o gemi gider yarın ama sabahtan değil
Tarabya taraflarında adamlar su üstü almışlar 12 cm rapala ile kurşunsuz
gece yarısından sonra lüfer heryerde kıyılıyor bu gece gelmedi ama eveli gece gelmişti
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
harun abi bereketli olsun,lüferleri en sonunda almaya basladın,şansın bol olsun..
Tekneyle hasanla gidin bence balıklar geliyor bende eklıyım 1 saat çapari yaptım akşam balıklar geldi. ayrıca yemli istavrit bugün balık tutmuşlar. akşama kadar balık geldı sarayburnunda harun senıde tebrık ederım.
Egemen Fevzi teşekkürler
Ege kıyılarsa tabiiki alırım birde yer mekan konuları biraz sorun
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Abi yine döktürmüşsün
diyeceksin sende olabilirdin diye, tabi mesajı geç görmeseydim.
Abi dünki resimle biraz farklısın. Yorgunluk var galiba?