Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bu gün işten gelirken lakerdayı aradım hava güzeldi
nerdesin dedim eve gidiyorum dedi bende müsaitsen balığa çıkalım dedim ok dedi sağolsun kırmadı beni bu arada tlf trafiği başladı ark lar aradı herkeside davet ettim hep beraber tekneleri denize indirdik yağmur başladı bi tur attık ikinci tekneyi benim sandala bağlamıştım yani yağmurdan dolayı geri döndük kıyıladıkj yağmur dindi bizde tekrar üç kişi kürelklerle devam ama elde var sıfır resimlerde zargana var onu yem yaptık olmadı üç kişi bi balık tutamadık .RAHATLAMAK BİZE YETTİ
Yorumları: 678
Konuları: 38
valla bu tarafta aynı denizdeki kaykay dibe çokmüş dip çok kötü balçık gibi takımlar haşat oluyor malesef darıcadada kıyıda birşey çıkmıyor sevgiler
Yorumları: 913
Konuları: 30
sağlık olsun Erden abi denize açılmakta keyiftir. ne güzel sırt sırta vermiş balığa çıkmışsınız. bir dahaki sefer inş.
EYVALLAH CANLARIM ama GÖZLERİM HALA YAŞ AKITIYOR demn ilkerin yolladığı
bende bu sitede bi bakalarus ve meteora tşk ediyorum hadi bana eyvallah
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
ne güzel şansınızı denemişsiniz kısmetiniz yokmuş yinede denizde olmak güzel buralarda yağmur çok yağıyor bu hafta böyle geçicek galiba rastgele
olsun abi herşeyin hayırlısı bir dahaki sefere olur inşallah.....
bizde gittik c.tesi sıfırla dönduk.... nasıl olacaksa halimiz bilmiyorum....
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
erden abi dostlarla muhabbet,temiz hava,stres atma daha ne olsun abi,balıkta olur, işte o zaman tadından yenmez....eğlenceli bir gün geçirmişsiniz yağmur sizi yıldırmamış,bir daha ki sefere işallah...şansınız bol olsun,rastgele...
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
erdem balıkları bugun yarın bulacaksınız cok balık aktı ihsallah rastlarsınız gemlik körfezınde senın gibi kayıklarda 50 /100 balık alıyorlar gerisini bir düşün artık...
bu günde işten sonra gittim balığa istavrit aldım kıyıya çıktım denizin üstü hemde bayağı kıyıda az önce istavrit tuttuğum yerde deniz hareketlendi şıpır şıpır oldu hemde büyük bi alan kıyıdan seyrettim sadece danırım palamut sürüsüydü yarın akşam hava kararana kadar beklicem.