Yorumları: 122
Konuları: 37
ARKADAŞLAR LÜFER FAMİLYASI DAHA KENDİNİ TAM OLARAK GÖSTERMEDİ.
DENEDİM,UĞRAŞTIM TIK YOK.BENDE DÜN SARAYBURNUNDA PALAMUTA ÇAPARİ SALLADIM.ALTI TANE ALDIM.
BU AKŞAM VE YARIN SABAHTA ORADAYIM ,TEKNEMİN ADI İKİZLER TEKNE DEDİMSE BELIKÇI KAYIĞI SARAYBURNUNA GELMEK İSTEYENLERLE ORADA GÖRÜŞÜRÜZ.
HERKESE RASGELSİN
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Rastgele arkadaşım .
:0507::0507:

:0507::0507:
Ahmet şu balığı tut artık ya. nedir bu basiretsizlik. anlayamadım şansın hiç yaver gitmiyor herhalde. Dün akşam bende kanalda palamut tuttum 6.5 çift balık geldi bir tanesi torikimsi gibiydi. Lüfer merada ahmedim. balıklar geldi. Sen hangi takımları kullanıyorsun acaba takımdamı bir sorun var. hiçbirşey yapamıyorsan samatya hastane önüne git sakin sularda rahat tekgöz ile balık alırsın.
sevgiler..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar istanbula tekneyi getirteceksiniz bana yanarım yanarım 2 tane tekneyi bedava verdim ona yanarım ikiside ahşap 5 er metre sıkılmıştık bakımından verdik gitti istesem ayıp olurmu acaba yaww

))neyse ciddi ciddi istanbula bi tekne koymam lazım istinye koyu müsait teknecileri tanıyorum kira bile vermem babamın arkadaşları kaptanlar bu yakında degilde 2-3 seneye kadar istanbula bi tekne ayarlarsam dahada yazlıgada gitmem takılırım buralarda rastgele herkese
Nihatcım.
7,60 boy 2,40 en tekne hazır emrine amade samatya balıkçı barınağı yeterki sen gelecem de dostum. tuvalet,mutfak. duş ve yüzlerce takımı olan 40 hp makina herşey mevcut telefon açacaksın ben geliyorum diyeceksin. olay bu kadarrrrrrrr.bende seni nerden alacaksam söyleyeceksin tekne getirmeye gerek yok zaten burada teknen var
sevgiler.....