Yorumları: 3,009
Konuları: 29
rauf abi çok güzel bir belgesel hazırlamışsın bildiğin gibi bizde derin su avcılığı yapıyoruz ama bu sene havalar yüzünden hiç gidemedik gecen hafta sabahtan arkadaşlar gittiler derinlik 185 ile 250 metre arasında iki tanesi kiloluk olmak üzere 14 parça mercan almışlar kıyıdan uzakta olduğu için 10 km kadar havanın çok iyi olması lazım uzun ve zorlu bir av ama bununda zevki başka rastgele
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
eşref sürek yazdı:rauf abi çok güzel bir belgesel hazırlamışsın bildiğin gibi bizde derin su avcılığı yapıyoruz ama bu sene havalar yüzünden hiç gidemedik gecen hafta sabahtan arkadaşlar gittiler derinlik 185 ile 250 metre arasında iki tanesi kiloluk olmak üzere 14 parça mercan almışlar kıyıdan uzakta olduğu için 10 km kadar havanın çok iyi olması lazım uzun ve zorlu bir av ama bununda zevki başka rastgele
Evet eşref nasıl bilmem seninde derin su yaptığını ama bu av icin oldukca bağzı şeylerin rast gitmesi gerekiyor.ayrıca o kadar uzaklara gidildiği icin her hangi bir durum havanın ani bozması veya bir sakatlık anında geri dönüş icin kuvvetli bir motorun olmasıda gerekli onun icin ben fazla uzağa gitmeyi kendimde cesaret edemiyorum nede olsa benim motor 6 beygir9.9 olsa daha güzel olurdu selamlar hemşerim rastgelsin.
Yorumları: 14
Konuları: 0
rauf abi ben tayyar parakete uzmanı şumona bir çıkrık seni daha rahatlatır balık bulucun biraz eski model garmin renkli ve 500 den derin yerleri gösteren aletler çıkarttı.özur diliyerek birşey söylemek isterim tam seçemedim biz derin su oltalarında köstekleri boncuklu yaparız gamlanmasın diye haberleşirsek sevinirim
Yorumları: 14
Konuları: 0
balıkcılıkla ugraşan arkadaşlara havayı bolgesel ve ruzgara göre veren eniyi site denizce hava tahminidir arkadaşlar parakete uzmani
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
parakete uzmanı yazdı:rauf abi ben tayyar parakete uzmanı şumona bir çıkrık seni daha rahatlatır balık bulucun biraz eski model garmin renkli ve 500 den derin yerleri gösteren aletler çıkarttı.özur diliyerek birşey söylemek isterim tam seçemedim biz derin su oltalarında köstekleri boncuklu yaparız gamlanmasın diye haberleşirsek sevinirim
Tayyar bey kardeşim yazılarınızdan ekonomik olarak bayağı iyi durumda olduğunuz anlaşılıyor tavsiye ettiğiniz takımlara bakarsak!eski model dediğiniz balık bulucu bundan 3 sene evvel alınmıştır fiat olarakta 350 mil dur.evet takımı iyi secememissiniz o takımlar pırdöndülü ve boncuklu olarak iki ayrı şekilde donanmıştır.sizin bahsettiğiniz balık bulucu ve cıkrıkların fiatlarınıda bu mesajıma cevaben yazarsanız diğer amatör arkadaşların da bu konularda bilgisi olur.