Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu rop.
bu hafta sonu mudanyada lüfer tadı yoktu.balık olmadığını hissedince 3 gün boyunca salma olta ile çok iri sarıkanat istavrit vede bolca izmarit tuttum. sarıkanatların ızgarası çinekopu bozar vallahi. havalarda öğleden sonraları 4-6 yıldız poyraza dönüyor denizde bayağı sallıyor sularda kuvvetlenince liman yapmaktan başka çaremiz kalmıyor.ancaak körfezde palamut göründü. şöyle güzel bir yağmurlu 3- 5 gün geçirirsek sonrası geçen yıldan iyi olacak gibi. tüm doslara bereketli denizler.
Bul
berketli olsun üstadım daha iyilerini yakalarsınız inşallah
sevgiler
inşallah abi umarım dediğin gibi olurda palamut zevkini doyasıya yaşarız
Bul
faruk kaptan o taraflardan palamut haberlerini aldık bugün inşallah herşey güzel olacak sabırla bekliyoruz rastgele
Bul
desenize balık oynamaya başladı değerlendirmek lazım balığa çıkanlara rastgele
Bul
kaptan benim arkadaşta o tarafta karacabey tarafındaymışlar bir haftadır güzel lüfer ve palamut alıyoz dedi bu akşam ama üç gündür çıkamıyoruz diyor hava bozmuş teknenin adı YALOVALI bereketli avlar sizlere
Bul
Kaptan palamut haberlerini aldık. Hatta toriklerin de yüzünü gördük. Bu hafta yoklayacaz inşallah.
Bul
yaw ne diyorsunuz palamut torik şu an en değerli balık palamut tane 10 ytl lüfer 4 ytl 2.5 ytl arası bu kadar bol lüfer var ama kıyılarda av vermiyor boğazda yarım istavritler geliyor ama 1-2 lüfer içinde sefere çıkmak zahmetli oluyor
Faruk abi palamutun peşini bırakma sonu ne olur bilmem ama böyle giderse birdaha palamutu duyamayabiliriz
Bul
bereketli olsun afiyette...
Bul
faruk abi bereketli olsun.balık bollaşsında bizde balıkçıda nasiplenelim.ramazan dolayısıyla hale de gitmiyorum.ama ramazandan sonra 2 güne bir sofradan balığı eksik etmeyeceğim.en son balığı 2 ay oldu yemiyorum.ankarada balık yemek pek kolay değil yani alışmış değiliz.hamsi bollaşınca herkes balığa üşüşür.ama sadece hamsi zamanında .yani kar düşünce.onun dışında balık tüketimi çok azdır.ama balıksız bir hayattta zor.tutmasıda yemeside.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da bu hafta sonu ne yapıyoruz? maxtar 13 3,397 21-03-2012, 17:51
Son Yorum: maxtar
  bu hafta hava güzel mudanya 9 2,383 27-09-2007, 10:29
Son Yorum: aahmet
  hafta sonu balığa çıkacaklara mudanya 9 2,141 24-07-2007, 13:14
Son Yorum: mudanya
  hafta sonu palamaut bereketi mudanya 4 2,477 05-12-2006, 00:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  hafta sonu avşa adasındayım doktor 3 2,465 05-07-2006, 09:57