Yorumları: 941
Konuları: 69
bu hafta sonu mudanyada lüfer tadı yoktu.balık olmadığını hissedince 3 gün boyunca salma olta ile çok iri sarıkanat istavrit vede bolca izmarit tuttum. sarıkanatların ızgarası çinekopu bozar vallahi. havalarda öğleden sonraları 4-6 yıldız poyraza dönüyor denizde bayağı sallıyor sularda kuvvetlenince liman yapmaktan başka çaremiz kalmıyor.ancaak körfezde palamut göründü. şöyle güzel bir yağmurlu 3- 5 gün geçirirsek sonrası geçen yıldan iyi olacak gibi. tüm doslara bereketli denizler.
berketli olsun üstadım daha iyilerini yakalarsınız inşallah
sevgiler
Yorumları: 899
Konuları: 26
inşallah abi umarım dediğin gibi olurda palamut zevkini doyasıya yaşarız
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
faruk kaptan o taraflardan palamut haberlerini aldık bugün inşallah herşey güzel olacak sabırla bekliyoruz rastgele
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
desenize balık oynamaya başladı değerlendirmek lazım balığa çıkanlara rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
kaptan benim arkadaşta o tarafta karacabey tarafındaymışlar bir haftadır güzel lüfer ve palamut alıyoz dedi bu akşam ama üç gündür çıkamıyoruz diyor hava bozmuş teknenin adı YALOVALI bereketli avlar sizlere
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Kaptan palamut haberlerini aldık. Hatta toriklerin de yüzünü gördük. Bu hafta yoklayacaz inşallah.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
yaw ne diyorsunuz palamut torik şu an en değerli balık palamut tane 10 ytl lüfer 4 ytl 2.5 ytl arası bu kadar bol lüfer var ama kıyılarda av vermiyor boğazda yarım istavritler geliyor ama 1-2 lüfer içinde sefere çıkmak zahmetli oluyor
Faruk abi palamutun peşini bırakma sonu ne olur bilmem ama böyle giderse birdaha palamutu duyamayabiliriz
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
bereketli olsun afiyette...
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
faruk abi bereketli olsun.balık bollaşsında bizde balıkçıda nasiplenelim.ramazan dolayısıyla hale de gitmiyorum.ama ramazandan sonra 2 güne bir sofradan balığı eksik etmeyeceğim.en son balığı 2 ay oldu yemiyorum.ankarada balık yemek pek kolay değil yani alışmış değiliz.hamsi bollaşınca herkes balığa üşüşür.ama sadece hamsi zamanında .yani kar düşünce.onun dışında balık tüketimi çok azdır.ama balıksız bir hayattta zor.tutmasıda yemeside.