Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu hafta hava güzel
Arkadaşlar Mudanya ve civarı bu hafta pazartesi ye kadar hava güzel.
teknesi olan dostlarıma arnavutköy uzunyalı arasında uzun olta ile zargana yemi ile sürtme yaparak lüfer tavsiye ederim sabır ederseniz boş dönmezsiniz. yok sabretmez iseniz 12 18 kulaçlarda 7 8 kulaç derinlikte çapari ile bolca sarıkanat istvrit tutabilirsiniz . sular içeri döndü balık bol... bu arada uzun olta ile lüfere çıkacaklar için sürtme ile portakal renkli ipek kullanarak bolca taze zargana yakalama imkanı var .

hepinize bol avlar . ben söylersem kimse boş dönmez.  ramazanı dolapları stoklamakla geçiriyorum.
Bul
faruk kaptan bilgiler için teşekkürler o taraftaki arkadaşlar çin iyi oldu bu.
bu arada havanı güzel oluşu tüm marmarada balıkçılık için imkan yaratıyor hafta snu gitmeyecektim gitsemmi diye düşünmeye başladım .
kolay gelsin rastgele
Bul
üstadım kolay gelsin rastgele devam çalışmaya gelsin balıklar bakalım
Faruk abi çok çok teşekkürler, verdiğin bilgileri inşallah değerlendireceğiz
Bul
kaptan bilgiler için teşekkürler .
balığa cıkacaklara simdiden rastgelsin....
Bul
geçen hafta fırtınadan çıkamamıştık bu hafta bunun acısını çıkarmak lazım bizim butaraflarda hava çok iyi hafif lodos arasıra poyraza dönüyor ama deniz çarşaf gibi istavrit 6 kulaçlarda uzun olta lüfer var balığa çıkanlara rastgele
Bul
evet havaların düzelmesi ile iyi haberlerde gelmeye başladı bu hafta sonunu iyi değerlendirmek lazım 2 gündür tekne sayısında artış var
Bul
Kaptan sağolasın bilgilendirmen için. Böyle mesajları görünce çıldırıyorum, balığa hasret kaldım. Lüfer gelip gececek daha siftah yapamadık.
Bul
Faruk abi stok fazla yap senin kadro kalabalık çabuk erir stoklar
Bul
faruk kaptan havaların güzel gitmesi balıkcılar için güzel bir gün bilgiler için teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul'da bu hafta sonu ne yapıyoruz? maxtar 13 3,589 21-03-2012, 17:51
Son Yorum: maxtar
  hafta sonu rop. mudanya 21 4,786 03-10-2007, 22:17
Son Yorum: HIDIR
  hafta sonu balığa çıkacaklara mudanya 9 2,294 24-07-2007, 13:14
Son Yorum: mudanya
  hafta sonu palamaut bereketi mudanya 4 2,567 05-12-2006, 00:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  hafta sonu avşa adasındayım doktor 3 2,543 05-07-2006, 09:57