Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
burda olmak cok güzel
evet arkadaşlar tekrar herkese selam ve herkese rastgele
Bul
merhaba tarık hoşgeldin bende senin gibi epeydir yoktum baktım meydan boş kalmış atan tutan çogalmış geldik eski günleri yad etmeye inşallah kolay gelsin
Bul
her ikinizde hoşgeldiniz. de meydan boş kalmış demek ne demekSmile) bizlerde kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz buralarda beSmile)
Bul
serdar bey balıkçılıgın çogu sallamaktır derler sallayana lafım sizlere degil
Bul
büyük reis yazdı:serdar bey balıkçılıgın çogu sallamaktır derler sallayana lafım sizlere degil

estağfurullah, maksat muhabbet olsun efendim, balık nasıl olsa tutulur. biz bazıları gibi değiliz balığı tutarız. tutamazsakta öyle balık yok falan demeyiz. harbi harbi bugün beceremedik, nasipte yokmuş deriz (sanırım o kendini yine anlar).
Bul
Tekrar hoşgeldiniz. Bu kadar ara vermeyin abiler sonra kuşak çatışması yaşıyorsunuz. Smile))
Bul
bende çocuklarıma öyle ögrettim neyseniz o olun saygı duyulsun yaptıklarınızla arkadaşınız olacaksa dogrularla olsun dedim onlarda saolsun beni mahçup etmiyorlar ne tutuyorlarsa o yoksa balıksa balık çok bizim oralarda ama çocuklar dogruya dogru bazen ben şişiririm tutukları balıkları bana kızarlar ama bu ara burada baya şişmiş livarlar oltalar onlarda zevk almaz olmuşlar bi bakiim neler olmuş dedim bende bu akşam yoksa bilgisayarla aram yoktur anlamam bu teknoloji harikalarından benden geçti.
neyse sizlere kolay gelsin saygılar.
Bul
tekrar aramıza hoş geldiniz.
Bul
Hoşgeldiniz iyi paylaşımlar. Maydanlar sayımdan sayıma boş kalır.Katılımlarınızı bekliyoruz
Bul
ALTAYLI yazdı:Hoşgeldiniz iyi paylaşımlar. Maydanlar sayımdan sayıma boş kalır.Katılımlarınızı bekliyoruz

Ercan Bey sözlerinize aynen katılıyorum.(hislerimize tercüman olmuşsunuz,teşekkürler). Yeni katılan ve ara verip katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyor, paylaşımlarını bekliyoruz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Burası çok güzel ekremselcuk 25 2,880 20-02-2013, 09:41
Son Yorum: ekremselcuk
  ne güzel bi ortam burası şerpa 27 3,526 30-08-2009, 02:15
Son Yorum: murki
  Aranızda olmak çok güzel Avcı Altan 24 3,521 16-03-2009, 19:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  böyle güzel bir aileye üye olmaktan mutluluk duyuyorum sea1can 30 4,368 21-08-2008, 18:51
Son Yorum: istavrit
  Merhaba Güzel arkadaşlarım. vetilmed 13 2,403 01-02-2008, 02:09
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi