Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burası çok güzel
Selam arkadaşlar,

Ben foruma yeni üye oldum ve çok beğendim. Site yöneticilerine, müdavimlerine ve tüm misafirlerine bu ortamı kurdukları için yada kurulmasına katkı sağladıkları için teşekkür ederim.

Bir sürü mesaj okudum, tanışma bölümünde, herkes her gelene kucak açmış bekliyor gibi sıcak bir ortam var. Ne yalan söyliyim çok hoşuma gitti.

çok kısa kendi meramımı anlatayım. Ben balık tutmayı çok istiyorum. Aklımda lise zamanından kalma, kargıyla mersin limanında izmarit ve çırpan tutma deneyimlerim var. Kargı ile çarpma yapıyorduk.

Şimdi büyüdüm kocaman adam oldum ama kargı ile balık çarpmanın zevkini unutmuş değilim.

Şimdi daha da profesyonel yaklaşmak ve balık tutmayı öğrenmek istiyorum.
Hatay-Dörtyoldayım, burada yada buraya yakın olan kullanıcılar varsa da tanışmayı çok isterim.

Herkese merhabalar, muhabbetiniz bol olsun...

Ekrem Selçuk
Hatay Dörtyol
Bul
Hoşgeldin Ekrem hoş bir yere geldin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
ekrem ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.Alkis
Bul
Hoşgeldin Ekrem.. yaklaşık 1,5 sene önce üye olduğumda ben de aynı sıcaklığı hissetmiş ve aynı yorumu yapmıştım.. gerçekten burası farklı.. kavga dövüş yok, dostluk sıcaklık var Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
teşekkür ederim Smile
Bul
ekrem abi aramıza hoşgeldin , paylaşımların daimi olsun Seerf burada herşeyden önce dayanışma ve muhabbet ön plandadır Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Hoşbulduk teşekkür ederim
Bul
ekrem abi doğru yere gelmişsin muhteşem forum sitesidir (Amatör Balıkçı - Amatör Balık Avı) Smile
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
ekrem aramıza hoşgeldin,rastgele.Alkis
bizler amatör balıkçılarız ve tebliğe uygun av yapar hiçbir zaman profesyonelliği istemeyiz.amatörün ustası olursun inşallah.Seerf
Bul
ekremcim hoş geldin kardeşim.doğru söylemişsin.burası bağımlılık yapar.üyelerimiz gerçek dostlardır.zamanla kendinde göreceksin.umarım beraberliğimiz sürekli olur.sağlıklar dilerim..76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ne güzel bi ortam burası şerpa 27 3,526 30-08-2009, 02:15
Son Yorum: murki
  Aranızda olmak çok güzel Avcı Altan 24 3,522 16-03-2009, 19:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  böyle güzel bir aileye üye olmaktan mutluluk duyuyorum sea1can 30 4,370 21-08-2008, 18:51
Son Yorum: istavrit
  Merhaba Güzel arkadaşlarım. vetilmed 13 2,403 01-02-2008, 02:09
Son Yorum: kılçık
  burda olmak cok güzel tb3cot 12 3,254 09-10-2007, 09:42
Son Yorum: baz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi