Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ozoca51 yazdı:manzara çok güzel ellerinize sağlık.o kadar kişinin arasında olta atıp balık tutmakta ayrı bir marifet valla.
özgür eminönünde balık avlamak gerçekten çok zor işi çok iyi bilmen lazım yoksa takım yetiştiremessin
mert33 yazdı:guzel ve keyifli birgun olmus abi dun aksamda biz ordaydık gece gec saatlerde lufer icin gittik tutamayınca bizde izmarite donduk
cok kalabalık olmasına ragmen biraz izmarit aldık oldukca iyiydi
mert sitede benim hotmail adresim var oradan görüşüp buluşabiliriz.ben kadıköyde oturuyorum
sedatdalci yazdı:abi gecede biz ordaydık ama baya bı gec saate geldık 3 5 tande biz aldık mert arkadsım la beraber dık saat 2.30 gıbı ayrıldık fulldu.
haberim olsa orda buluşurduk
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
izmaritin tadıda başka oluyor havalar düzelsin bende özendim tavadaki görüntü harika afiyet olsun rastgele
Harun yazdı:Yav şu izmaritten ayrı bir zevk alıyorum acaba istavritten daha akıllı olduğu içinmi yoksa lüferin sevdiği yem olduğu içinmi zannedersem akıllı olduğu için
Sayın balıkçılar ikinizede bereketli olsun
Aklınızda olsun çatladıkapı rüzgar almıyor ve millet oturmuş paso izmarit çekiyor
harun kardeşim çatladı kapıyı şenlendirelim oranın izmaritine lüfer güzel gelir.ama ben onbeşgün balık avında yokum 24/09/2007pazartesi ufak bir amaliyat olacam haydarpaşa numune hastanesinde onbeşgün sonra görüşürüz herehalde.
eşref sürek yazdı:izmaritin tadıda başka oluyor havalar düzelsin bende özendim tavadaki görüntü harika afiyet olsun rastgele sana şimdiden afiyet olsun rast gelsin
Yorumları: 1,719
Yorumları: 879
Konuları: 28
bereketli olsun, afiyet olsun da diyeceğim ama zaten olmuş bile

)
bu arada ufak ameliyat demişsiniz ama herneyse başarılı geçer inşallah, şimdiden geçmiş olsun, kendinize iyi bakın, dualarımız sizinle.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
istavritci yazdı:Harun yazdı:Yav şu izmaritten ayrı bir zevk alıyorum acaba istavritten daha akıllı olduğu içinmi yoksa lüferin sevdiği yem olduğu içinmi zannedersem akıllı olduğu için
Sayın balıkçılar ikinizede bereketli olsun
Aklınızda olsun çatladıkapı rüzgar almıyor ve millet oturmuş paso izmarit çekiyor
harun kardeşim çatladı kapıyı şenlendirelim oranın izmaritine lüfer güzel gelir.ama ben onbeşgün balık avında yokum 24/09/2007pazartesi ufak bir amaliyat olacam haydarpaşa numune hastanesinde onbeşgün sonra görüşürüz herehalde.
m ali abi geçmiş olsun işallah önemli bi operasyan deildir şimdiden acil şifalar geçmiş olsun
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
paylaşım için teşekkür ederim güzel bir gün olmuş