Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
herkes nerede balıktamı yaww
kafamda bi ampul çaktı nerede bu millet dedim bugün ctesi oldugu geldi aklıma herkes balıktadır şimdi heyecanla bekliyordur bi oltama vursa çeksem onu alsam sandala akşama pişirsem yesem oooffff neyse ne yapsam ne etsem nasıl olsa da balıga kaçsam düşün düşün düşün muhaaa bende bi yolunu bulup kaçmassam balıga yarında hava güzelse tutmassam lüferleri levrekleri banada levrekçibaba demesinler beeeeeee 74747474747474
Bul
levrekçi baba sende benim gibim bugün uyumuşsun galibam
Bul
sorma yaww işte yoktu çok sıkıldım sitedede kimse yok dolandım durdum bütün gün 89
Bul
benim arkadş biraz önce baığa gitti benide çağırdı ama gece çalışmam var gidemedim çok üzüldüm ondan haberler bekliyom
Bul
bu arada ist da lüfercilik nasıl boğaza girdi diyorlar doğrumu benim bildiğim daha palamut mevsimi
Bul
Bugün hafta sonu olduğundan pek kimse yok
Bul
ben kasımda erdek'e lüfere gidicem eğer söylenen doğruysa daha erkende giebilirim beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim
Bul
66sevgili abicim ben balıkta değildim.işteydim.ama hep aklım balıkta..yarında sınav var kpss..sınavdan sonra bende kaçabilirsem kaçıcam..şuraya balık koyamadık 2 gündür..çok özledim balıkları..daha lüfer siftahı yapamadım:0521: ona yanıyorum..en kısa zamanda oda olur inşallah.kendine ii bak abi..rastgele:0507:
Bul
ilhan10 ,sabah donduk baliktan.egrekkayadaydik.ayiptir soylemesi arkadasla oltalari atip mangal keyfi yapalim dedik89yaktik atesi attik etleri ,senmisin mangal yakanSmilesabaha kadar kurtlarla ugrastik.etin kokusunu alan kurtlar ustumuzdeki tepeye dizildi05yanimizda odun goturmustuk,bol bol besledik atesi,uludular uludular sonra cekip gittiler...camkoru tarafina gittigimizdede benim arabaya bir tane ayi dadanmisti94..eve geldim hanim bana takiliyor,balik yuzunden kurda kusa yem olacan bir gun diyor:0507:zor is su tatli su avciligi vesselamSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,081 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  abi bune yaww muratkahraman 21 4,562 21-09-2013, 07:10
Son Yorum: Mufi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi