Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abi bune yaww
öncelikle arkadaşlar herkese selam ve saygılar.burada bir rapor yazmakda kısmet oldu artıkGulumse . dün çok güzel kefal yapıyor dedikleri yere oglum la beraber saat 12 gibi gidip aldıgımız 5 ekmegin 4 nü kefallere ziyafet çektirip yakaladıgımız 11 kücük kefalı iade edip babaları bekledik kıbrıs sarma ve arkası şeffaf toplu 5 igneli kefal takımı (bir abide görmüşdüm) hepsini denedik saat 4 gibi artık sinirden topladık tası taragı evin yolunu tuttuk. abi abartısız 4. 5 mt önümüzde bir kefaller atlıyor suyun üstünden akıllara zarar kocaman heralde yaklaşık 1kğ lık balıklar falan sanki bize nisbet yapıp dalga geçiyorlarBobobir türlü oltaya gelmediler neyse kefal maceramız hüsranla bitti. sonra akşam üstü 6 gibi sahile tekrar indik bu sefer tavuk gögsü ve karides ile denemelerimde gelen 2 balıgım enterasan bu balıkları tanıyamadıgım için alıkoyma limitlerini bilmedigimden inşallah kayda degerdir. daha sonra balon balıklarının istilasına ugradık 4 takım gidince bizde evin yolunu tuttuk patrondan fırça yemeyelim diye herkese selam ve saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
adaş olsun deneme yanılma deniz havası almak önemli olan Gulumse ilk balık hanos diğerini tanıyamadım Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
renkli olan balıklar hanoz-veya hani balığıdır,tavası lezzetli balıktır,diğerini tirsiye benzettim.
büyük boy kefalleri genelde çarpma ile tutarlar diye biliyorum.rastgele.
Bul
Alt gagası mı uzun üst gagası mı yakın bir resim olsaydı daha net birşey dene bilirdi.Antalya kıyılarında zarganaya benzetilen ve ibilik balığı olabilir.
DeLi_KuRT yazdı:Alt gagası mı uzun üst gagası mı yakın bir resim olsaydı daha net birşey dene bilirdi.Antalya kıyılarında zarganaya benzetilen ve ibilik balığı olabilir.

üst çenesi uzun şafak anlayamadım..
Bul
Araştırdım ; Latince adı '' Hemiramfus Far '' olup bölgesel adları '' İbikli Balık'' veya ''Çomak Balığı'' olan ve Akdeniz bölgesinde rastlanan bir tür.Zarganaya benzetilir,lezzetlidir. İlk fotodakiler arkadaşların belirtiği gibi hanos veya hani balığıdır.
[COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Cyan"]Foto ''resimsitesi.com'' dan alınmıştır..[/COLOR][/COLOR]

Bul
muratkahraman yazdı:üst çenesi uzun şafak anlayamadım..
Üst gagasıda uzunsa (Scomberesox saurus) zurna balığıdır.Bu balıkta süveyşden gelen balıklardan.Üsteki yazılı hanos.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
İlgi alaka gösteren herkese teşekkür edrim AlkisAlkis sagolun
Bul
ilk balik,bu olmasi lazim..
gerci daha onceki cevaplarda dogru olarak gelmis ama,benimde corbada tuzum olsun derler buradaSiyirdim

bizim burada bu baliga PERKA deriz

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ne demek abi Antalya da avlandığımız için farklı balıklar görüyoruz daha dün gece bir tane de ben tuttum ama şarjım olmadığı için resimliyemedim Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkes nerede balıktamı yaww LeVrEkCi 8 2,833 18-09-2006, 01:46
Son Yorum: phaedrus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi