Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09/09/2007 sezonun ilk çupra'ları !!
levreginde sevdigi yemlerdendir yengeç ama ben kullanmadım hiç ama o kadar küçügünü kullanmıyorlarmış kıskaç sorun degil kopartıyorsun zararsız oluyor ben bunu deniyecem ilk fırsatta teşekkürler fevzi
Bul
LeVReKCi yazdı:levreginde sevdigi yemlerdendir yengeç ama ben kullanmadım hiç ama o kadar küçügünü kullanmıyorlarmış kıskaç sorun degil kopartıyorsun zararsız oluyor ben bunu deniyecem ilk fırsatta teşekkürler fevzi

rıca ederım abı..ins basarılı olur yengecler.rasgele...
Bul
blue_zaire yazdı:
LeVReKCi yazdı:fevzi maşallah güzel av olmuş bereketli olsun afiyet olsun ..
ben yengeçi nasıl taktıgını merak ediyorum bi resimde gömüştüm kıskaçlarını kopartıp ince iple kanca yı üstüne baglamışlardı sen nasıl baglıyorsun bu yengeçi balıklar çok seviyor anlaşılan denemem lazım .rastgele

saol abı ..yengeclerın olabıldıgınce kucuk olanlarını secıyoruz tırnak kadar olanları kıskacları yok denecek kadar kucuk zararsız yanı..kıc tarafından ıgneye sokuyoruz ..zaten hemen ölmuyolar.. cupraların favorı yemegı karnı yok olsada hayır demez yanı ..ama dıger balıklarda begenırmı bılmıyorum..saygılar..

Benim yazdığımda bu yengeçlerdi işte tırnak kadar. Kıskacı zararsız aynen
Bul
Maşallah,fevzi merayı bulmuşsunuz.Tutmasıda,yemeside harika balık,haftaya daha bollarına.Afiyet olsun.
Bul
meteor yazdı:bereketli olsun,
mangala iyi yakışırlar, afiyet olsun.

bendende aynen
Bul
fevzi tebrik ederim çupralar çok güzel berketli ve afiyet olsun
Bul
tebrikler afiyet olsun..1-2 tanesi ciftlik kacagı mı?
Bul
LeVReKCi yazdı:hüseyin daha önce bi resimde gördüm ben tahmini 5-6 cm çapında bir yengeçin kıskaçlarını kopartmışlar üstüne kancayı yatırıp iple sarmışlardı fevziye ondan sordum nasıl takıyor kancayı diye degşik bi yöntemi varmı acaba diye
Bu yengeçlerin büyüğüne asker deriz ve zokaya takarak kullanırız. Çipura son derece akıllı hayvandır yeme bakmadan hatta ağzına alıp ısırmadan yemi emer ve yukarıya yengecin içini almış şekilde gönderir. Bu nedenle siz siz olun yengeci parçalamayın olduğu gibi öldürmeden takacaksınız. İğnenizi yengecin arka tarafından yukarı doğru iktirerek beyazından yani altından ucunu çıkaracaksınız her iki tarafından da iğnenin çıkabileceği bölgeyi önceden bulun kıskaçlarından bir şey olmaz ''korkanlar için'' Kıyıdan avlanan arkadaşlar genellikle küçüklerini tercih ederler sanırım bu durumda oltanın boşluğu çok önem kazanıyor. Bu arada Fevzi avlandığınız yere yakın çiftlik var galiba zeytinelinin neresinde avlanıyorsun. Tebrik ederim afiyet olsun
Bul
bereketli olsun çipuralarda çipura Ankarada da var ama Marketlerde BoboBoboBobo Ankaradakiler vurmuyor hiç direk alıyorsun yalnız pahalı
Bul
ALTAYLI yazdı:
LeVReKCi yazdı:hüseyin daha önce bi resimde gördüm ben tahmini 5-6 cm çapında bir yengeçin kıskaçlarını kopartmışlar üstüne kancayı yatırıp iple sarmışlardı fevziye ondan sordum nasıl takıyor kancayı diye degşik bi yöntemi varmı acaba diye
Bu yengeçlerin büyüğüne asker deriz ve zokaya takarak kullanırız. Çipura son derece akıllı hayvandır yeme bakmadan hatta ağzına alıp ısırmadan yemi emer ve yukarıya yengecin içini almış şekilde gönderir. Bu nedenle siz siz olun yengeci parçalamayın olduğu gibi öldürmeden takacaksınız. İğnenizi yengecin arka tarafından yukarı doğru iktirerek beyazından yani altından ucunu çıkaracaksınız her iki tarafından da iğnenin çıkabileceği bölgeyi önceden bulun kıskaçlarından bir şey olmaz ''korkanlar için'' Kıyıdan avlanan arkadaşlar genellikle küçüklerini tercih ederler sanırım bu durumda oltanın boşluğu çok önem kazanıyor. Bu arada Fevzi avlandığınız yere yakın çiftlik var galiba zeytinelinin neresinde avlanıyorsun. Tebrik ederim afiyet olsun

eyvallah ercan abi saolasın mutlaka yardımcı olacaktır teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sezonun ilk yayını avcıhakan 18 2,777 21-06-2013, 20:12
Son Yorum: rusan
  Çanakkale de lüfer ve çupra lüferci1907 31 5,215 20-11-2009, 01:31
Son Yorum: thunderbolt
  30-9-2007 Dikilitaş gece avı 006 23 4,114 28-10-2009, 16:39
Son Yorum: beyez
  bu 2007 nin son levreği tahsinmersin 30 5,155 21-05-2009, 23:40
Son Yorum: Bahadır Sarıca