Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Truva Atı VİRÜSÜ hakkında !
Arkadaşlar bu virüs msn yolu ile bulaşıyor ve bilgisayarınızı çökertene kadar girdiğiniz her yazıyı kaydedip sahibine ulaştırıyor. Msn şifreleriniz kredi kartı şifreleriniz, üyelik şifreleriniz vb.. çok dikkatli olun ve hiç bir yere şifreyle giriş yapmayın özellikle internet bankacılığını kullanıyorsanız. Çok dikkat edin.
Bul
burhan iyide normal msnden konuşarak bulaşmaz heralde
sadece sanırım dosya alınca bulaşır dimi ..
teşekkürler bilgilendirme için bu arada
Bul
bilgi için sağolasın..gitar dinletinde güzel parmaklarına sağlık...
Bul
burhan arkadaşım bilgiler için çok teşekkürler...bilgiler gitti desene,neyse format atılması gerekiyor sanırım,birde şöyle sağlam bir virüs programı lazım..
Bul
panda antivirüs + firewall 2007 (6.00.02)kullanıyorum ben nasıl bi antivirüs bilen varmı iyimi iş görürmü yani
Bul
bu virüsü silebilen sadece 1 anti virüs programı mevcut(NOD32) bu programı indirip virüsü silersen sorun kalmaz nihat abicim.saygılar..
Bul
Nihat abi konuşarak bulaşmaz. Sana gönderilen rar uzantılı dosyayı almış olsan bile bulaşmaz. Eğer rar uzantılı dosyaya sağ tuşla tıklayıp buraya çıkart der ve dosyayı açarsan o zaman virüs bulaşır. Konuşurken mümkün değil bulaşması. Fevzi kardeşim nod32 bile kurtarmıyor eğer Truva Atı ilk girdiğinde müdahale etmezsen kurtaramazsın hiç bir şekilde.

En iyi virüs programı KasperSky Internet Security'dir. Herşeyden kıllanır ve bilgisayarınızı tarama yaparken en ufak detayı bile atlamadan şifreli dosyalarınızı bile kırar ve taramasını tam anlamıyla yapar.

Aytekin abi senin bilgiler gitti maalesef Sad  Bana msn adresini ver abi özel mesajla, sana harika bir anti virüs programı göndereyim. Diğer istiyen arkadaşlardan istiyenler olursa "burhanyurtseven@hotmail.com" adresini ekliyip bana ulaşabilirler.

Big Fish Onur abi Gitar dinletilerimi beğendiğin için teşekkür ederim Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:burhan iyide normal msnden konuşarak bulaşmaz heralde
sadece sanırım dosya alınca bulaşır dimi ..
teşekkürler bilgilendirme için bu arada

Nihat bey, burhan kardeşin dediği gibi gönderilen dosyayı açmaya kalktığın zaman bulaşıyor, sen sadece dosyayı açamadım sanıyorsun ama virüs o anda bulaşmaya başlamış oluyor. bir arkadaşın başına geldi de oradan biliyorum. aynı anda da msn arkadaşlarınızın listesini alıp, o anda online olan kişilere aynı mesajı atıyor (sanki sizmişsiniz gibi) onlarda sizden gelen mesajlara güvenerek açmaya kalktıkları zaman aynı işlem devam ediyor zincirleme gidiyor yani. aman dikkat, bilgisayarınızdaki önemli dosyaların ve programların yedeğini alın ve sakın banka şifreleri falan gerektiren işlemler yapmayın, en azından bu virüs altedilene kadar biraz dişinizi sıkın.

virüssüz günler.
Bul
Şu aralar ortalık kırılıp dökülüyor demekki bundanmış teşekkürler Burhan
Bul
burhan arkadaşım teşekkürler çok hain insanlar var
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,514 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  raporlar hakkında LeVrEkCi 57 11,429 08-06-2010, 21:47
Son Yorum: Albatros-gr
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,673 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  link hakkında hurriyet 9 2,056 18-06-2008, 11:35
Son Yorum: Lapsetur
  KurŞunlar Hakkinda balıkcızakir1 7 1,938 27-03-2008, 19:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kefal hakkında balıkcızakir1 15 3,074 06-12-2007, 13:15
Son Yorum: balıkçı_
  İSTAVRİT,TEKİR VE HAMSİ HAKKINDA erdekli yücel 16 2,977 28-11-2007, 12:02
Son Yorum: erdekli yücel
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,569 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl
  yeni organizasyon hakkında LeVrEkCi 16 2,569 03-08-2007, 12:53