Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Benim sat komando yeğenim var oda dalıp çok iri kefaller vururdu. 70-80 cm lik. Mekan olarak sizin avlandığınız yerlere yakındı. Ben oltayla tutmayı tercih ediyorum. Bir keresinde 2 tane geldi. Biri 40 cm diğeri çok büyüktü.Gelirken gördüm ama misina dayanmadı. Küçük olanı çekmiştim. Kefal burada palamut bağırsağıyla çok iyi tutulur. O yoksa kıbrıs takım ekmekle. Kefal dediğimde öyle galata köprüsünde falan tutulanlar gibi değil. Kilo üzeri. Biz 30 cm altına ilarya derdik. O denli boldu yani. Uzun zamandır kefale olta atmadım. O kokusundan dolayı. Ama bu sene deneyeceğim.
Yorumları: 935
Konuları: 55
Boğaziçi yazdı:Benim sat komando yeğenim var oda dalıp çok iri kefaller vururdu. 70-80 cm lik. Mekan olarak sizin avlandığınız yerlere yakındı. Ben oltayla tutmayı tercih ediyorum. Bir keresinde 2 tane geldi. Biri 40 cm diğeri çok büyüktü.Gelirken gördüm ama misina dayanmadı. Küçük olanı çekmiştim. Kefal burada palamut bağırsağıyla çok iyi tutulur. O yoksa kıbrıs takım ekmekle. Kefal dediğimde öyle galata köprüsünde falan tutulanlar gibi değil. Kilo üzeri. Biz 30 cm altına ilarya derdik. O denli boldu yani. Uzun zamandır kefale olta atmadım. O kokusundan dolayı. Ama bu sene deneyeceğim.
Temiz suda beslenen balık lezzeti ile zaten farkedilir, koku olmaz alış bırakamazsın

rastgele