Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BALIKLARIN BOYU NEKADAR OLMALI
Sirkülerde yakalanan balıkların minimum boylarını araştırdığımda bazı balıklarınkine ulaşamadım acaba varda ben bulamıyorsam lütfen biri bi bilgi versin ve bu konuyu silelim cahilliğime verelim.

yok eğer bu konuda sirküler ve resmi belgeler yeterli değilse burada ustalarımız bizleri aydınlatsın lütfen

ben mesela mırmır a baktım onun hakkında bi bilgi yok gerçi mercan vardı ama mımırı kapsıyormuydu anlamadım,

daha biçok balıkvar sirkülerde onbeş yirmi balıktan bahsetmişler yada ben o kadarını buldum

sirkülerde olmayan balıkların yvrularıda tutulabilir gibi bir anlam bile çıkabilir

Zaten ustalarımız bu konuda bilinçli olduğu malum, ama biz acemiler bazen bi balık yakalıyoruz bu yavrumu yoksa normal boymu anlayamayabiliyoruz.
Bul
Yavrularını tutmak kişinin insafına ve ahlakına kalmış birşey eğer sirkülerde aradaığın balık yoksa DİĞERLERİ katagorisine girer

Listedekilerinde % 5 küçük boylara izin verilir.
Bul
sirkülerde hep eksiklikler var. mırmır yok mesela. mırmırı dediğiniz gibi mercan olarak düşünmek gerek. nede olsa literatürde adı çizgili mercan. lampuka avı yasaklanmış asıl türü tehlikede olan orkinos - kılıç serbest.
Bul
Fisherman yazdı:Yavrularını tutmak kişinin insafına ve ahlakına kalmış birşey eğer sirkülerde aradaığın balık yoksa DİĞERLERİ katagorisine girer

Listedekilerinde % 5 küçük boylara izin verilir.

diğerleri kategorisinde herhangi bir sınırlama yok
Bul
hatta en çok tututan balıklar arasında olan, ispari, izmart, zargana, iskorpit ile ilgilide bilgilere ulaşamadım
Bul
alien13 yazdı:hatta en çok tututan balıklar arasında olan, ispari, izmart, zargana, iskorpit ile ilgilide bilgilere ulaşamadım

Bu balıklarda günlük limit 5 kilo olması lazım.
Bul
Diğerler'de boy limiti yok fakat KG limiti var
Bul
Evet şimdi anlaşılmıştır, teşekkürler herkeze
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baliklarin en sevdiği yem nedir? merso7525 9 3,686 21-08-2013, 20:41
Son Yorum: Mufi
  balıkların yüzme tekniği LeVrEkCi 8 2,361 10-12-2008, 01:49
Son Yorum: çatalca 84
  Bazı Balıkların Yaş, Ağırlık ve Boy Oranları Hakkında Boğaziçi 10 2,859 26-11-2007, 11:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  Balıkların Denizde Görünümü Boğaziçi 9 2,172 31-08-2007, 22:52
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi