bi şey daha solim napacaksın tatlı suyu denize git balığın has ı orda yaşar ( üzerinde has balık diye yazması lazım yoksa tutma)
bir kaç yer tarif edim sana:
1). kemer yolunun liman dan itibaren ikinci tünelin sonuna kadar olan kayalık yerler. kafal başta olmak üzere grida, sinarit, kuzu(akya), nadiren levrek,yalandırma(halk arasındaki ismi)kuzu cinsi bi balık,müren,çipura,mırmır vede kalamar tutabilirsin.
ama bunların; her birine ayrı ayrı özel yöntemler gerekir
sokar. ve edreneke denilen balığa dikkat. nadiren bunlarda çıkar ( eğer balığı tanımıyorsan hemen içabına abakıver

2). sonra konyaaltı sahili: burdada gene kefal başta olmak üzere. nadiren akya mevsiminde bolca levrek. bol miktarda mırmır. Gene bol miktarda sokar(dikeni zehirli olsa bile lezzetli bi balıktır) çıkar. kurnazca avlıyabilirsen milanür de bol miktarda bulunur.
3). yat limamnından şelalenin aktığı yere kadar olan( lara) kayalık kısım: Burdanda bol miktarda sokar ( laf aramızda sokarın babasıda bu bölgede yaşar

) 700 gr.a kadar sokar yakaladığım oldu bu bölgede. çipura, milanür bol miktarda müren, akya ve girida(dalgıçlardan atra kalanları tutabiliriz) bu bölgede bilinçsizce bir çok kişi daklarak avlanıyor

vede birçok adını sayamadığım balığı burda bulabilirsin.
4). aksu çayını denize döküldüğü yer: burda gene bol miktarda kefal, ve mırmır, mevsiminde bol miktarda levrek bulabilirsin(mırmırın babasıda burda yaşar

) benim tuttuğum en büyük mırmırları hep burdan çıkardım 200-300 gr. arası
evett şimdilik bu kadar bb