Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoşça kalın.
:0507:geldi bile bay alıngan yazmaya devam et bakalım 94
Bul
piranhalar hakkında benim bilgim ve fikrim yok ama;senin fikirlerinede(herkesinkine)saygım var.fikirlerini burada kalıp savunmalısın.yanlış veya doğru.farklı fikirler demokrasilerde olmalıki doğruyu bulabilelim.
burada balıkçılıkla ilgili bilgilerimizi paylaşıyoruz,herkesin değişik teknikleri var.faydalanıyoruz herkesin fikirlerinden.varılacak nokta tek,yollar farklı.bu yollardan biride sensin.fikirlerinden bizi mahrum bırakmazsan seviniriz.
Bul
Ben.... Ben ve alınganlık he Kâmil abi... Teessüf ederim vallahi... Yani ben alıngan biri miyim ? Aşk olsun :0521: Beni nasıl alıngan biri olarak ilân ediyorsun. Cry Ben ve alınganlık Mad Olacak şey mi bu Kâmil abi Confused Big GrinBig Grin
Bul
hoşgeldin burhan
söz sana baldızımı ayaralyacağım güzel kızdır ha
yaşıda sana uyar
üzülme sen
Bul
arkadaşlar burhan a kız buldum problemleri sona erecek ve bir daha pirenhalarla uğraşmayacak
hadi bütün oylar bana
lütfen puanlama haneme artı bir puanlarınızı göndermeyi ihmal etmeyiniz
95
Bul
Yav... Abi şaka yapıyor olmalısın ? Dün akşam sana attığım mesajların içeriğini okuduktan sonra sevgili baldınızını bana nasıl teslim edersin ? Aile faciası mı oluşturacaksın Confused Puan da verdik taam beni yalnız bırakın. :0521: Kastamonu'dan lüfer resimlerini göndericem yakında... Kocca bir tekneyle açılıcaz Karadenize. Imh.. Mad
Bul
rastgele burhanım da şu benim baldızı da götürseydin
bana bayağı masraflı oluyorda Confused
hiç değilse kurtulurdum
lüfer resimlerini bekliyoruz
ayrıcaMad
rakı hazır haberin olsun
Bul
Bir daha bu tür konular istemiyorum Burhan anlaşdık mı ? Sen bizim için değerlisin bak kendini ne kadar sevdirmişsin ki kimse ayrılmanı istemiyor. Her ailede ufak tefek sorunlar olur ama tatlılıkla halolur.

Bekliyoruz resimleri ayrıca resimlerde güzel yüzünüde göster
Bul
Peki Oktay abi.. Ama benim yüzüm güzel değil ki. Kıllı bişiyim ben. Saç sakal bıyık tüy karmakarışık bir orman kaçkınını tabir-i caiz ise tarzanı andırıyoruım. 1.96 boylarında 19 yaşındayken 35 yaşında bir insan gibi gözüküyorum. Gözlerim çökmüş şaftım kaymış kamburum çıkmış sinirlerim bozulmuş... Böyle bişiyim ben. Mad
Bul
Hımmm. Bana benziyorsun o zaman bende

1.50 Cüce Saç sakal yok kafa ayna gibi parlıyor. Gözlerim fincan taşı gibi. :0507:

Hehe bu kadar karamsar olma her insan ayrı meziyetletle yaratılmıştır.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi