Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoşça kalın.
Hoşça kalın. Görüşmemek üzere hepinize rast gelsin.
Bul
hayırdır burhan
bir problemmi var kardeş
yardımcı olmaya çalışalım
Bul
Burhan kardeş nereye gidiyon daha balık tutmaya gidecez seninle sana söz vermiştim herkezin bazı yanlışları doğruları vardır önemli olan bunların hepbirlikte üstesinden gelmektir sevgi paylaşıldıkça çoğalır üzüntü paylaşıldıkça azalır hemen pes etmek yok öyle bu sitede hepimiz bir aileyiz aile arasında kırgınlıkta olur sevgide olur önemli olan en önemli anımızda yanımızda olarak birbirimize destek vermektirbüyükler büyüklüğünü bilmeli küçükler küçüklüğünü bilmelidir sende aileden olduğuna göre buna göre davranmalısın sen bizden kopamazsın sen bizim
sevimli afacan bir kardeşimissin sensiz sitede biryer boş kalır ben senide hep aramızda görmek isterim bir dost kazanmak seneleri alır fakat kaybetmek ise söz ve davranışlar ile saniyeleri alır bizler bir aileyiz aramızda herşey olur kızmaca gücenmece yok kardeşim yanlışları doğruları hepberaber çözüme ulaştıracağız kardeşim benim.

rasgele
Bul
deniz sevgisini taşıyanlar aliye kızıp veliye küsmez hele hele alıp başını hiç gitmezler.koca sitede kim kimi tanıyorki baksana paylaşılanlara asıl sen onları terkediyorsun emin ol değmez tam da sezon başlarken
Bul
burhan sen askerlik yapmadın anlaşılan76gitmek için bahane arama burda hepimiz arkadaşız sende öyle benim bile bazen yazdıklarım siliniyor bunuda normal karşıla
Bul
Burhan asabi olma!!!!
sevgili dostum. Ne olduda ben gidiyorum diyorsun, başına bir işmi geldi.
Bak burada yapacaklarımızı daha yapmadık hemde hiç yapmadık göreceksin. YAPACAKLARIMIZ YAPTIKLARIMIZIN YANINDA HİÇ KALACAK sana demiştim. şimdi ne olduda gidiyorsun yorumlarına engin bilgine,parlak fikirlerine ihtiyacımızın olduğu bir dönemde hoşçakalın ne demek sana kimse git demedi, eğer gidilecekse hep beraber gidilmeli , toplu hareket edilmeli sana bunuda söylemiştim. Durmak savaşmak lazım herkes gibi olmamak lazım en kolayı çekip gitmektir.
Yazmamaktır, susmaktır, oturup başkalarının yaptıklarına sevinmek elimizden giden değerlerin yok olup gitmesine bakmak demektir. kısaca sevmemek demektir.
Sen seven insansın sana kimseyi bilemem ama benim msn de bile ihtiyacım var. O müthiş fikirlerin bende hırs uyandırıyor.
*****Sana bu ilk yazım gayet kibar bir dille yazılmış inanki bir dahaki sefer daha sert uslüp ve kaba davranışlar göreceksin. Seni sevenlerden Özür dileyerek buraya hemen döneceksin.......
Sabah sabah kimseyi bu kadar ne oldu dedirttirmeye hakkın yok.

Dostun........ (Dost acı söyler......)

burhan kardeş sabah sabah kargana kahvaltısını etmeden beni şok ettin yaa hakkımı helal etmicem sana noluyo kardeş nereye gidiyon buna hakkın yok:0521:bir mesele varsa bu konuşa konuşa halledilir böyle çekip gitmekle hal olmaz üstüne bide bizi kahrediyon bizim suçumuz ne bi daha görüşmemek üzere falan alla alla çok üzdün beni bilesinCrysadece geri dönersen affedicem seniMadseni burda görmek istiyorum kardeş....
Bul
Şu an sadece ve sadece oltayı saldım üzerin e 6,0 bir iğne bağladım ve Dostum BURHAN'ı yakalamaya çalışıyorum Daha oltaya vurmadı... Gelince kesin kafasını kırarak tekneye alıcam iyi av olacak......
bende yardıma gelirim hemde büyük bir zevkle 94 o zaman hoşçakalın neymiş öğrenir72 ben yinede aramızda ZİYARETCİ olarak takılıyor sanırım yakın zamanda kendi adıyla aramıza katılacaktır
Bul
...  Meraba.... Mad  Öncelikle; üzdüğüm ağabeylerimden ve kardeşilerimden özür diliyorum. Ben sadece piranaları savunma amacı ile bir yazı yazmak istemiştim oysa herkes bu zavallı yırtıcı balıkların ortadan kaldırılmasını aksi takdirde gölde balık tutulamayacağını söyledi ne alaka ? Balık bu, canavar değil!...

Ve şunu unutmayalım arkadaşlar; "Canavarlarla savaşırken (pirana) canavarlaşmamaya dikkat edelim." Saygılar.  
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi