Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dalış için ilk adım
nihat abi hayırlı uğurlu olsun..umarım heyecanlı zevkli avlar olur....denizdeki misinalara dikkat et abi mümkün olduğunca balıkcıların yoğun olduğu yerlerde avlanma..misina umulmadık tehlikeler doğurabilir..bol avlar..
Bul
barış arkadaşım döktürmüşsün yine,çok güzel ve faydalı bilgilervar...bilgiler ve paylaşım için teşekkürler...nihat abi,zıpkın makarası olayını ne yaptın,sanırım makara aparatını çıkartıcaksın..bence bir makara al tak,zıpkından olma,kendinide tehlikeye sokmassın...balık fazla basıyorsa sal gitsin yorulsun,aynı oltada olduğu gibi Smile
zıpkın ipini makara aparatının sağından yada solundan geçecek şekilde arkadaki dile takarsan,şiş kanaldan çıkınca ipide takılmadan salacaktır.....bence makara tak abi,sonra levrekler kaçarsa bende üzülürüm....tecrübe ile sabittir...birde akya var tabiki 2-3 kilolukları çok güçlü oluyor,ipi salmassan etrafında dönerken ipi sana sarıyor,bu olay çok tehlikeli,balığı vurduğun zaman makarayı saldınmı etrafında dönmüyor,böylece tehlikeside yok,suyun üstüne çıkıncada sar makarayı gelsin balık Smilesaygılar...
Bul
aytekin bunu düşündük makara takacagız benim merada heran herşey çıkabilir büyüklük olarak
Bul
abi işallah şöyle güzel parçalar gelir,ama sen tabiki levrek istiyorsundur,heralde Smile
sana bol şanslar abi...
Bul
LeVReKCi yazdı:yaa onu bugün konuştuk büyük balık vurunca baya karmaşa oluyormuş bana makarasız tüfek olursa tüfegi bırakmak zorunda kalırsın dediler şaşırdım ee tabii suda balıgın dedigi oluyor çekerse dibe dogru mecburen bırakmak lazım makara takılabilinen zıpkın aldım sanırım makarayıda taktıracagım.teşekkürler ercan abi

Nihat hayırlısı olsun öncelikle
Sen şimdi 10-15 kiloluk bir levrek vurursan ya balık dibe değilde suyun üzerine sıçrarsa ne olacak balık önde sen arkada sörf yaparsınız artıkBobo
Olmadı birde üstüne binersen balığın,forumun logosu gerçek olmuş olurBoboBobo
Bul
öyle bir levrek vursam herşeyi yaparım harun BoboBobozaten tartışma konusu oldu bizim orada ya rekor olan 94 lük babamın tuttugu levregi vurarak geçen olursa ne olacak diye sayılırmıı sayılmazmı Smile))
bu arada reis kaşınmayabaşladı bu sabah dünden kıraça tutturmuş sabah 5 te balıga gidecekti zor durdurdum sigarayı bıraktım içki içemiyorum 2 aydır moralim bozuk bana karışmayın gidecem diyor çok canım sıkıldı zorla ikna ettim bekle haftaya hergün 5 te çıkaracam seni diyerek kandırdım aklı benim kaçırdıgım levrekte tabii birde dün amca oglu almış 3 kgluk bir levrek onuda görünce içi gidiyor haftaya kısmetse çıkarıp bir levrek tutsa tamam rahatlıyacak işimiz zor reis adamı kıyıda oturtmak zor teknemi kullanmıyacaksınız demeye başladı tekneye dokunanı vururum diyor Smile)) ben onu kandırmasını bilirim ama hehe elmi yaman beymi yaman o reisse bizde miçoyuz bee tekneyi yıkıyıp temizleyeyim diye kaldıraçtan indirdimmi vvıııınnn bidaha akşama bulur beni BoboBobo71zaten 1 hafta iznim var
Bul
Fisherman yazdı:Nihat altta makaranın geçme yeri var bence onu sök oradan yada şiş'e bağlı olan misinayı alttaki dil'e yandan tak.

oktay o o parçayı söktüm ama vidaları yerine takrar vidalamadım deneme dalışı yaptım eve geldim sonra asıl dalmaya gidiyoruz bir baktım kabza elimde kaldı anladımki o çıkan vidalar oraya vidalanmalıymış ya balık vursaydım komple takım gidecekti sadece kabza elimde kalacaktı ne güldük babamla yawww
Bul
bekliyoruz nihat bey en yakın zamanda deneyimlerinizi
sırtrı karaları akyaları levrekleri
Bul
LeVReKCi yazdı:
Fisherman yazdı:Nihat altta makaranın geçme yeri var bence onu sök oradan yada şiş'e bağlı olan misinayı alttaki dil'e yandan tak.

oktay o o parçayı söktüm ama vidaları yerine takrar vidalamadım deneme dalışı yaptım eve geldim sonra asıl dalmaya gidiyoruz bir baktım kabza elimde kaldı anladımki o çıkan vidalar oraya vidalanmalıymış ya balık vursaydım komple takım gidecekti sadece kabza elimde kalacaktı ne güldük babamla yawww

Hehe ben sana parçayı çıkart dedim vitaları takma demedim ki Smile
Bul
LeVReKCi yazdı:
RaPaLaCı yazdı:Nihaaaaat, unutma köpekbalığının burnuna yumruk atacaksıııııııın.
tamam ibrahim abi şöyle okkalı bi vuracam burnuna ne oldugunu şaşıracak Bobo

Yunusları köpek sanıp yumruk atma.
Abi onlarla arkadaşlık kurarsan dalma sorununu çözersin. Üzerine yat dolaştırsın seni.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,575 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,178 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  serbest dalış malzemeleri.... ANTALYALI07 6 5,214 22-03-2008, 18:54
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi