Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12.07.07 moda avım
Sadece plajın yan tarafında izmarit var. Oda sonbaharda geliyor. Orası midyelik .
Bul
bereketli olsun onur tek başına yine balıkları götürmüşsün afiyet olsun
Bul
bereketli olsun, balıklar güzelmiş, tebrikler
Bul
Maşallah iyi balık yakalamışsın.Afiyet olsun.
Bul
Çımariva yazdı:
big fish onur yazdı:teke şart değil eğer getirte biliyosan hüseyin boru kurduda iş yapıyo tekeden daha iyi bir şekilde..yerleşik uzun zamandır el değmemiş bölgelerde eşkina olma ihtimali yüksek bence heryerden dene anadolu kavağına bir kaçkez geldim sahilde mangal yapmak için hatta cinekopada attım  geçen kış ve aklımdan geçirmiştim eşkine ve karagöz olabilir diye benim gittiğim yer tam sularıydı bence oralarda kesinlikle vardır..

Şimdi ilk bakışta görünüş itibari ile kayalık görünsede esasında deniz tamamen kumluk. Denizin içinde hiç kayalık yerler yok. O sahildeki kayalar taş ocağından çıkarılıp kumsalın üzerine atılmış esasında. Boru kurdu bildiğim en yakın Eminönünde satılıyor. Bizde çıkmıyor.

ben akşam gittiğim için ilerileri pek göremedim dediğin gibi kumluksa mırmır olabilir denedinizmi hiç ..bu arada herkeze teşekkür ederim umarım sizde dün akşam almış olduğum keyfi bol balıklı alırsınız..
Bul
big fish onur yazdı:
Çımariva yazdı:
big fish onur yazdı:teke şart değil eğer getirte biliyosan hüseyin boru kurduda iş yapıyo tekeden daha iyi bir şekilde..yerleşik uzun zamandır el değmemiş bölgelerde eşkina olma ihtimali yüksek bence heryerden dene anadolu kavağına bir kaçkez geldim sahilde mangal yapmak için hatta cinekopada attım  geçen kış ve aklımdan geçirmiştim eşkine ve karagöz olabilir diye benim gittiğim yer tam sularıydı bence oralarda kesinlikle vardır..

Şimdi ilk bakışta görünüş itibari ile kayalık görünsede esasında deniz tamamen kumluk. Denizin içinde hiç kayalık yerler yok. O sahildeki kayalar taş ocağından çıkarılıp kumsalın üzerine atılmış esasında. Boru kurdu bildiğim en yakın Eminönünde satılıyor. Bizde çıkmıyor.

ben akşam gittiğim için ilerileri pek göremedim dediğin gibi kumluksa mırmır olabilir denedinizmi hiç ..bu arada herkeze teşekkür ederim umarım sizde dün akşam almış olduğum keyfi bol balıklı alırsınız..

Ben doğma büyüme buralıyım. Şu ana kadar gerek gelenlerden gerekse kavak halkından sahilde olta atıpta ; mırmır ,eşkina ,karagöz, levrek, tutan bir kişi bile görmedim. Duymadım da.
Bul
bereketli olsun onu şimdi gördüm konuyu afiyet olsun herzamanki gibi bomba gibisin AlkisAlkis
Bul
Onur tebrikler iyi bir av olmuş daha bereketlisine imşallah. Bu arada uzun ve kaygan bir derisi olduğunu sandığım balıklara gelincik demişsin. Hani cinsi olduğunu düşünüyorum. Gelincikler derileri daha renkli ve daha sivri burunlu olurlar yöresel çağırım ise diyeceğim bir şey yok
Bul
ALTAYLI yazdı:Onur tebrikler iyi bir av olmuş daha bereketlisine imşallah. Bu arada uzun ve kaygan bir derisi olduğunu sandığım balıklara gelincik demişsin. Hani cinsi olduğunu düşünüyorum. Gelincikler derileri daha renkli ve daha sivri burunlu olurlar yöresel çağırım ise diyeceğim bir şey yok

Gelincik hani familyasından değil. Mezgitgillerden bir balık türü. Bütün kitaplarda ayrıca forumda da gelincik olarak geçer. Yerel bir ad değil yani.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,216 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,852 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,232 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,302 09-09-2014, 10:24
  temmuz başı kasna avım. muratcoskun 5 2,104 30-08-2013, 02:31
Son Yorum: muratcoskun
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 3,796 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  sisler içinde kasna avım. 2010 muratcoskun 12 2,402 13-10-2012, 18:18
Son Yorum: muratcoskun
  07.10.2012 Çupra avım Cihan Deniz 37 4,228 08-10-2012, 19:48
Son Yorum: Cihan Deniz
  30.09.2012 ''Beyaz Sütun'' Sargoz ve Çipura Avım... Sargoz35 28 3,427 02-10-2012, 10:14
Son Yorum: Sargoz35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi