Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu sezonun ilk turna avı 22.04.2007
[/color]Bütün hazırlıkları tamamlayıp sabah avlagımıza dogru yola koyulduk sazonun ilk turna avı için herşey tamamdı yada biz öyle zannediyorduk.Daha sabah ilk aksilik başladı ana yoldan bizim avlaga saptıgımız yolun giriş noktası dag gibi toprakla kapatılmıştı.Bimbir zorlukla arabanın altını vura vura girmek zorunda kaldık ama bu bizim balık tutma şevkimizden fazla birşey götürmedi heyecanlı heyecanlı göle dogru yaklaşmaya başladık oda ne gölün kenarında 3 tane çadır var hemen yanlarına yaklaştık aklıma gelen başıma geldi evet tam tahmin ettigiz gibi bu küçüçük gölün heryerini aglarla kapatılmış ikinci şoku burada yaşadık.Ben direk adamların yanına giderek agların kime ait oldugunu sordum adam gayet rahat bir tavırla neolmuş bizim dedi.Dedim güzel kardeşim bu küçüçük gölün neyine ag atıyorsunuz üstelin yasak babanın tapulu gölü gibi heryeri kapatmışsınız biz nerede avlanacagız adam yine pişkin bir tavırla banamı sordunuz gelirken git nerede balık yakalacaksan yakala dedi.Bu sözün üzerine benim şalter attı sen kendini ne zannediyorsun buraların agası senmisin hemen agları toplayın yoksa dedim direk jandarmayı arıyorum onun arkadaşları ve bizimkilerin araya girmesiyle olay dahada büyümeden yatıştı.Yaklaşık 1 saat sonra aglarını toplayıp gittiler.Ama adım gibi emindimki bu adamlar buraya tekrar gelip ag atacaklar,neyse birazda avdan bahsedeyim
Kulanılan yem:normal turna kaşıgı,5 numara meps güzel iş yapıyor silikon yem iş yapmıyor canlı yem hiç denemedik
büyük turna normal turna kaşıgına geldi boyu 67 cm, digeri 5 numara mepsle yakalandı boyu 59 cm gölün en kötü yönü dibinin otluk ve agaç kökleriyle kaplı olması kaşık atarken çok dikkatli davranılması gerekiyor yoksa çok kaşık takılıyor turnada özellikle buralarda bulunuyor otların ve agaç köklerinin arasından çıkıp biranda kaşıga saldırıyor.
Ben birçok turnayı hemen 1 metre önümde yakaladıgımı biliyorum. Çelik beden kullanmıyorum birkaç kez denedim hiç balık atlamıyor.Ama dün ilkkez kulanmadıgıma pişman oldum kaçırdıgımız turnalardan biri komple takımı koparıp götürdü herhalde bu yakalananlardan epey büyük birşeydi yinede günümüz iyi geçti hem eglendik hem temiz hava aldık hemde balık yakaladık daha ne isterim o kaçanıda birdahaki sefere yakalarım.Hepinize rastgele
önce gölden bir iki görüntü
Bul
GÜZEL AV OLMUŞ TEBRİKLER.  RASTGELE
Bul
Avınız güzel olmuş maşallah.Ama o ağ atan arkadaşları jandarmaya bildirmeniz lazımdı.En azından 1 ay kadar bir süre gelemezlerdi şimdi ise belki bu gün yine oradalar.Cezalandırılması gerekirdi o insanların.
Bul
tebrikler mesut güzel bi gün geçirmişsiniz ağ atanları keşke şikayet etseydin onlarla dalaşmadan önce
Bul
tebrikler güzel av olmuş ama bende arkadaşlargibi (abilerimiz) aynı fikirdeyim hatta şimdi bile yapsan iyi olur derim bölelikle ordalarsa bile yakalanırlar.
Bul
doğru olanı yapmışsın ama devamını getirmeliydin.. (en azından bir şikayet olsa iyi olurdu) sağlık olsun bu tatsız olay en azından eğlencenize mani olmamış. tebrik ederim güzel balıklar almışsınız.. bende ne zaman turnaya gitsem slikon kullanmışımdır maalesef sonuç alamamışımdır.. artık kaşık ve türlerine yönelmekte fayda var diye düşünüyorum... afiyet olsun.. darısı birdahaki sefere
Bul
mesut arkadaşım tebrikler çok güzel bir av,yasak av yapanlara yaptığın içinde seni tebrik ederim,kolluk kuvvetlerine haber vermesen bile en azından,yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlamıştır belkide...
Bul
Güzel av olmuş arkadaşım tebrikler. Arkadaşlar bu tip olaylar yaşadığımızda muhakkak jandarmaya bildirelim. Bunların yaptığı balıkcılık değil zorbalık, e bizim de balıkcı olmayan insanlarla işimiz olmaz.
Bul
tebrikler arkadaşım.güzel av olmuş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,474 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  Turna Avı tedirgin SaZaN 11 1,774 02-11-2013, 20:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Turna avi 20.10.2013 kovboy 8 1,691 02-11-2013, 02:41
Son Yorum: Cihan Deniz
  2013 bayramında kasna ve turna avlarımız muratcoskun 9 1,938 13-09-2013, 20:49
Son Yorum: muratcoskun
  Turna avi kovboy 12 2,523 02-09-2013, 21:41
Son Yorum: turna
  TURNA avından canlı yayın. muratcoskun 10 2,389 25-06-2013, 22:55
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  09.12.12 turna sezonu finali sciftcan 17 2,600 13-12-2012, 16:20
Son Yorum: Albatros-gr
  TURNA ŞOV (Videolu) 20.10.2012 maxtar 28 3,846 28-10-2012, 13:02
Son Yorum: Albatros-gr
  14 Ekim Turna Avı rusan 19 2,368 26-10-2012, 20:48
Son Yorum: Cahit Acun
  eskilerden: TURNA VE KASNA(KEFAL) AVI muratcoskun 10 2,160 09-10-2012, 22:49