Yorumları: 313
Konuları: 14
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Kamil, kuyumcu dükkanı gibi parlıyolar maşallah..
taze olunca böyle Mehmet abi.. sen yazınca sarı sarı parladıklarını farkettim..acaba içişleri bakanıda kuyumcu mantığıylamı seviyor bu istavriti diye aklıma soktun..

rastgele..
tugayerdogan yazdı:evet gerçekten kuyumcu dükkanı gibi hepside pırıl pırıl yenileri nasip olsun
saolasın..güzelleri rastgelsin..
HK-18 yazdı:Bereketli olsun Kamil.İşte irisini tutamadığın zaman ufaklarla idare edeceksin.Şaka şaka.İstavrit ve hamsi benim birinci tercihim yemede.bizim buralara en tazesi 2 günde geliyor.Ah deniz kenarında olsam da bende hergün deniz kenarında yatsam balık tutmak için.
Avların bereketli yediklerin afiyet olsun.
Rastgele.
ben balık yemeyi sevmediğim için yenicek balıktan çok adranalini yüksek balık peşinde olmayı tercih ediyorum Hayrettin abi..
hanım istemese istavrite elimi bile sürmem..gider seyrederim hatta videolarını bile çekiyorum..
rastgele..
rusan yazdı:Maşallah Kamil abi, çok güzel av olmuş 
eyvallah Ruşan kardeşim..rastgele..
doktor yazdı:Kamil tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın maaşallah. bizde çinekop ları dört gözle bekliyoruz.
sanırım parça parça göç başladı..rastgele..
Ergun ŞİRİN yazdı:Müdürüm büyüksün,
Devamı dileklerimle,
Rastgele.
![[Resim: 1fa6b2164de3b2659f9161222b00a48a.jpg]](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/1fa6b2164de3b2659f9161222b00a48a.jpg)
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saolasın rastgele şirin baba..
BALIK and OZAN yazdı:tebikler balıklar şahane..insanın içi açılıyor..yemin de tazeyse balığı tutacağını hissediyorsun zaten..gerçi okadar bol balık varsa balığın kafasını atsan balık gelir diye düşünüyorum.bu arada içişleri bakanından izin almak bir yana sormaya bile çekinir oldum
o kadar özledimki şöyle geniş geniş bereketli bir av yapmayı..siz tutunda bizimde gözlerimiz şenlenir.tüm avlarınızın bereketli ve keyifli geçmesi dilğiyle.rastttgele.
gerçekten aşırı balık var..kaç senedir bu kadar çok çinekop-sarıkanat görmedim..akşam kıyıdan mantarlı atanlara bakıyorum boş geçen olmuyor..tüm sahilde..bu sürüler size şenlik yaşatır..
rastgele..
YaKaMoZ yazdı:Kamil abi İçişleri Bakanı izin vermiş daha ne istiyorsun kıymetini bil rastgele daha iyi avlarınıza. ..
içişleri bakanı genelde izin verir..balığa gitmeyince psikolojim bozuluyor evde pislik yapıyorum mutfağı karıştırıyorum gıcık oluyor..

sorun onun istediği balıkları tutmamam..onun bidi bidisini dinliyoruz..illa istavrit istavrit..

al sana istavrit dedim bi süre rahatım..
rastgele..
yycolak yazdı:patron ısrarıyla gidilen balık güzel oluyor kamilcim.helal olsun.afiyetle kardeşim.
saol Yalçın abi..rastgele..