Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27.09.16..İçişleri bakanı baskısı ile av..:)
27.09.2019
samsun liman içi..
istavritler basit yeşil çapari..
sarıkanatlar istavrit yem zoka..

epey zamandır hanım bana baskı yapıyor..eskiden istavrit tutar getirirdin miss gibi taze taze yerdik hiç tutmaz oldun diye..malum iç işleri bakanlarına fazla itiraz edilmez..sakıncalı bi durum..Big Grin
baskıya daha fazla dayanamayıp düm akşam üstü istavrit avına gittim..1 saat çapariyle tahmini 1 kg üstü istavrit tutunca hazır taze yemde var..gelmişken az yemliyede bakayım dedim..1.5 saat kadarda sarıkanat tuttum..herhalde 2 kg olmuşlardır buda evdekilere yeter deyip döndüm..balıklar tahminimden fazla çıktı..evde tarttım hepsi 2.600 geldi..hanımın yüzünü güldürdük..insanlar acayip oluyor..milletin mumla aradığı iri balıkları tutar getirirsin beğenmez..gider istavrit görünce oley çığlıkları atar..Siyirdim
açıkçası bu tür avları pek tercih etmiyorum..istavrit toplamak yada zokayla sarıkanat toplamak bana bakkaldan ekmek almak gibi geliyor..
yinede av avdır işte..
eve gelince temizlemeden önce birkaç foto aldım..
iyi seyirler..
dostlara daha güzelleri rastgelsin..
[ATTACH=CONFIG]48220[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]48223[/ATTACH]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah abi devamı rast gelsin.. Dua et bize abi Smile Smile Bana bu kadar gelmiyor ya Sad Smile
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
hey maşallah kardeşim, tebrikler
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
uerol67 yazdı:Maşallah abi devamı rast gelsin.. Dua et bize abi Smile Smile Bana bu kadar gelmiyor ya Sad Smile
saolasın..valla samsun istavrit , çinekop , sarıkanat yıkılıyor..bu sene özellikle lüfer ailesi inanılmaz çok..bu sürüler boğaza akmaya başladığı zaman sizin oralarda şenlik olucak..
İnşallah daha güzel avların olsun..rastgele..
Bul
Salih Reis yazdı:hey maşallah kardeşim, tebrikler
teşekkür ederim..rastgele..
Bul
kamil eline sağlık sende bir sıtres atmış oldun ya tutamasaydın vay haline neyseki av bereketli olmuş afiyet olsun rast gele.
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil eline sağlık sende bir sıtres atmış oldun ya tutamasaydın vay haline neyseki av bereketli olmuş afiyet olsun rast gele.
valla Fikret abi balık o kadar bolki tutamamanın ihtimali yok bence..
stresten kurtulduğum doğru içişleri bakanı stresi bir süre olmaz.bende rahat rahat levrek peşinde koşarım..Big Grin
bu tür avların zamanla zevk vermemesinin sebebi sanırım atçek levrek avcılığı..saatlerce koşturup 1 vuruş olunca aksiyon ve adranalini daha yüksek oluyor.ne geleceğini ne vurduğunu ,boyutunu bilmiyorsun...istavrit ise boyu belli her atmaya vuruyor çapariye..tek düze bir av..
tabi yinede av avdır..bunu bulamayanda çok..şükür etmek lazım..

rastgele..
Bul
İnşallah kamil abi.. bekliyoruz lüferleri Smile
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
herkes iç işlerinden izin alamaz kamil kıymet bil Gulumse
ben haftaya kaçacağım şimdiden baskı başladı bile.
işin ucunda balık olduğu için birazda olsun yumuşuyor evdekiler,yerken mutlusunuz bırakında tutayım kışın bol bol yiyin işte diyerekten kaçıyorum.sarıkanatlarda istavritlerde harika görünüyor,eline sağlık.
Bul
Bereketli olsun Kamil, kuyumcu dükkanı gibi parlıyolar maşallah..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi