Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015
Ocak ayından beri tek tek gün sayarak heyecanla ve özlemle beklediğimiz organizasyonunu bitirmiş bulunuyoruz.
hava ilk defa bir organizasyonda çok güzeldi.1 gece şimşek gök gürültüsü ve yağmur yedik ama gece olduğu için herkes çadırlarında uyuyordu ve şükür ki bir hasar oluşmadan geldi geçti.diğer gün ve geceler hava harikaydı.
Organizasyona gelmek için elinden geleni yapıp oraya gelip bizlerle zaman geçiren tüm dostlarımı gönülden kutluyorum.büyük bir aile olduğumuzu birkez daha anladık ve gösterdik.sanıyorum 50 kişiydik ve herkes oradan mutlu ve ayrılmanın burukluğunu yaşayarak ayrıldı.
cuma günü akşamı ateşlenerek gece sabaha kadar sıkıntı yaşadığım ve ilaçla ayakta zor durabildiğim için cumartesi gününü dinlenerek geçirip gecede ayrılmak zorunda kaldım ama aklım orada kaldı.son dakikalarımda fasıl yapılırken dostlarımın içindeki güzelliğe baktım te tek seyrettim ve ayrılırkende duygu dolu ayrıldım.
Şimdiye kadar yapılan organizasyonlarda en çok balık tutulan organizasyon bu organizasyon oldu,istavrit,izmarit,mavi menekşe,gopez,çupra,ispendek,
mercan,sardalya,kolyoz,ispari ve bol bol büyük boylarda trakonya,turna.
Orada olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum,organizasyonlar bi başka oluyor.birbirimizin yüzüne bakarak konuşmak,birbirimize sarılarak hasret gidermek,aynı ortamı uzun süre paylaşmak çok duygulu ve heyecanlı oluyor.o ortamı yaşamak için 2-3 saatliğine gelende olması beni hem şaşırttı hemde yeni arkadaşlar tanıdığımız için mutlu etti.
ne yazacağımı bulamıyorum yazarken orada yaşadıklarımız değerli dakikalar aklıma gelip duygulanıyorum.iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım iyiki böyle bir gurubuz.hepinizi seviyorum ve sonsuz teşekkür ediyorum.
Özel bir teşekkürü murki,yakamoz ve fish or die hakkediyor bence.3 muratlara sonsuz teşekkürler.harika insanlarsınız.elinize emeğinize sağlık hakkınızı helal edin.sizden Allah razı olsun.AlkisSeerfSeerf
not:bende çok fazla resim yok ama organizasyon boyunca çok rsim ve video çekildi.bugün herkes yorgundur ama yarından sonra resim ve videolar gelmeye başlayacaktır.
ayrıca lütfen tek kişi olan kişisel resimleri ve manzara resimleriyle konuyu doldurmayalım.organişzasyona gelemeyen arkadaşlarıda düşünerek net çekilmiş ve kalabalık olduğumuz resimlerden seçerek ekleyelim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok güzel bir organizasyon oldu. İşlerin azizliğine uğramam ayrı bir felaket olmasına karşı. Guzel saatler gecirdim. Orada olan herkese cok tesekkur ederim
Bul
arkadaşlar lütfen seçici olup herkesin oldugu ve net çekilmiş resimleri yükleyelim.Seerf
Bul
çok güzel bir organizasyon oldu.şeytanın bacağını kırıp ilk organizasyonuma katıldığım için ayrıca mutluyum. yağmuru güneşi soğuğuyla çok güzel bir organizasyon oldu emeği geçenlere sonsuz teşekkürler,dostlarla abilerimle kardeşlerimle yüzyüze tanışıp konuşmak beraber av yapmak, yemek yemek, av anıları av muhabbetleri herşeyiyle süperdi ,3 murat a da burdan tekrar teşekkürler ediyorum.ellerinize yüreğinize sağlık.inşallah kazasız belasız herkez evlerine dönmüştür.herkese saygılar sevgiler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
org katılan herkese çok çok teşekkürler .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Çok güzel bir org. oldu anlatılmaz yaşanır. katılan katılamayan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Alkis Birde bizlere yemek yapıp ve diğer hizmetlerde bulunan arkadaşlarım ayrıca sizlerede teşekkürler. Deniz kenarına oltamı atmışım bekliyorum sağ omuzumda bir el kafamı çevirdim baktım elinde iki dilim elma birine bana ikram eden arkadaşım Murat (murkican) sen ve senin gibi dostları nasıl unuturum ben.Snifsinf

Kimisi kuruyemişini kimi suyunu kimi ekmeğini kısacası her şey paylaşiıldı.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
beraber olma mutluluğunu birkez daha yaşadık, herkese çok çok teşekkürler emeğinize sağlıkAlkisGulumseSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Alkis çok güzel bir organizasyon oldu emeği geçen arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. böyle bir duygu anlatılmaz yaşanır gerçekten ama anlatmak da istenirse orada olan bu duyguyu yaşayan ekipteki insanların yüzlerine baktığınızda her şey anlaşılır o ifade insana her şeyi anlatır ben yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi

BEN BU GÜZEL OLAYA DAHİL OLDUĞUM İÇİN BEN BU YÜREĞİ GÜZEL İNSANLARI TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM VE MUTLUYUM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZİ TANIMIŞIM ALLAH TÜM GÜZELLİKLERİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN Alkis
Bul
Birkaç resimde benden.

istanbul-küçükçekmece
Bul
Birkaç resimde benden.

istanbul-küçükçekmece
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 4,046 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 581 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,721 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 30,980 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,287 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,721 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 120,769 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,994 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,156 08-06-2014, 22:35