Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
Avcı Altan yazdı:hepinize günaydın dostlar, lütfen bol bol foto koyun siteye sizlerle beraber olmak istiyorum Smile
Yukarıdaki fotolar arkadaşlarımızın kendi face'lerinde ve facebook amatör balıkçı topluluğumuzda cep tlf.larıyla paylaştıklarından derleme yapıldı. kumandan. İnşallah hepsi sağ salim evlerine döndüklerinde foto ve videolara doyacağız merak etme.Gulumse
Bul
Lakerda yazdı:Yukarıdaki fotolar arkadaşlarımızın kendi face'lerinde ve facebook amatör balıkçı topluluğumuzda cep tlf.larıyla paylaştıklarından derleme yapıldı. kumandan. İnşallah hepsi sağ salim evlerine döndüklerinde foto ve videolara doyacağız merak etme.Gulumse

mehmet abim inşallah hepsi sag sağlim dönerler evlerine, allah yollarını açık etsin, eminim hafta içi bu konu hakkında muhteşem muhabbetler dönecektir sitede, ben diyorumki acaba ayrı bir konumu açsak organizasyon fotoları diye Smile ne bileyim benimki bir fikir, iyi olur diye düşündüm,
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Zaten her organizasyondan sonra foto ve videolar için ayrı konu açılmakta Altan, forumda ''Organizasyonlar'' başlığı altındaki konularda göreceksin. Gelibolu organizasyonu için de açılacak elbette.Ben de merakla bekliyorum.Her şeyden önce sağlıcakla gönüllerince vakit geçirsinler sağlıcakla dönsünler..
Bul
Biz geldik Herkese Selamlar olsunSnifsinf
DeLi_KuRT yazdı:Biz geldik Herkese Selamlar olsunSnifsinf

Size geçmiş olsun Şafak,Diğer yola cıkanlara kazasız belasız yolculuklar.
Bornova - izmir
Bul
Resimlerin devamını bekliyoruz,bu arada ustamın elindeki dragonlar fena değillermişHappy
Bornova - izmir
Bul
Herkese merhaba çok güzel 1 hafta geçirdim katıldığım ilk organizasyondu ve balık bahane muhabbet çooookkkk şahane oldu hemde çok güzel oldu emeği geçen herkeze bu güzel organizasyon için çok teşekkürler tekrarını en kısa zamanda bekliyoruz resimleri akşam yükleyeceğim şuan yorgunluğu atmaya çalışıyorum AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Herkese merhaba çok güzel 1 hafta geçirdim katıldığım ilk organizasyondu ve balık bahane muhabbet çooookkkk şahane oldu hemde çok güzel oldu emeği geçen herkeze bu güzel organizasyon için çok teşekkürler tekrarını en kısa zamanda bekliyoruz resimleri akşam yükleyeceğim şuan yorgunluğu atmaya çalışıyorum AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Sanada geçmiş olsun Oğuzcan,sağ salim evine ulaşmışsınAlkisDinlendikten sonra fotolarınızı bekliyoruzSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sanada geçmiş olsun Oğuzcan,sağ salim evine ulaşmışsınAlkisDinlendikten sonra fotolarınızı bekliyoruzSeerf

Teşekkür ederim orhan abi çok şükür kazasız belasız geldikAffetAffet
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Bursa ya Vardık. İstirahate çekildim. Yoladaki Tüm Dostlara. Hayırlı Yolculuklar.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,310 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 282 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,171 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,314 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,370 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,327 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,561 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,788 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,618 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,320 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi