Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
Bugün telefon için media marktan powerbank 19tl ve bluetoot kulaklık 29 tl alındı şarj da bitme riski azaltıldı ve tam balık tutarken gelen telefonu ele alıp konuşma ve balık vurduğunda kaçırma riski ortadan kalktı Smile HappyHappyHappy
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
LeVrEkCi yazdı:aklı selim biri varsa kamp alanına seyyar büfe kurar,buz,kola,bira,tost,ekmek vs için.Gulumse
Su,buz ve biradan parayı kırar bence GulumseGulumse
power banklar güzel oluyor,bende 3 tane var hepsini doldurup getiriyorum acil durumda çok işime yarıyor.arabada şarjı uzun sürüyor ama orjinal şarj kabloları kullanılırsa hızlı olabiliyor.
telefonları ultra pil tasarrufuyla çalıştıracağız artık Siyirdim
aliexpresten getirtmiştim 2.40usd kargo dahil.zaman olsa oradan alın derdim ama geliş süresi bazen 20 gün bazen 2 ay sürüyor.

ZK90 Power Bank 6000mAh 10000mAh Portable Battery Charger Powerbank For SAMSUNG IPHONE 5 6 With Cable (Battery Not include)-in Backup Powers from Phones Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

cindya Portable Mobile Power Bank USB 18650 Battery Charger Key Chain for iPhone MP3(not include battery) Hot-in Backup Powers from Phones Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bul
oguzcanagca yazdı:Su,buz ve biradan parayı kırar bence GulumseGulumse

muratla bugün konuştum,bakkalın telefonundan sipariş verebilmeyi ayarlayacak büyük ihtimalle.
murat 3 mayısta orada olacakmış,oradaki wc yi su işini falan ayarlıyacak.kamp alanımıza muhtar yol açarız demiş ama eğer açmazsa 5 dakikalık yürüme mesafesi varmış,o kadar yük olacak yürüme işi yaş iş.yol yoksa o bölgede başka yerler varmış oralara bakacak.hem yük taşımak zor hemde arabalardan ışık almak,telefon şarj etmek gibi işlerde lazım olacaklar.murat bakacak duruma,pazarteside yeri hazırlayacak.
Bul
LeVrEkCi yazdı:muratla bugün konuştum,bakkalın telefonundan sipariş verebilmeyi ayarlayacak büyük ihtimalle.
murat 3 mayısta orada olacakmış,oradaki wc yi su işini falan ayarlıyacak.kamp alanımıza muhtar yol açarız demiş ama eğer açmazsa 5 dakikalık yürüme mesafesi varmış,o kadar yük olacak yürüme işi yaş iş.yol yoksa o bölgede başka yerler varmış oralara bakacak.hem yük taşımak zor hemde arabalardan ışık almak,telefon şarj etmek gibi işlerde lazım olacaklar.murat bakacak duruma,pazarteside yeri hazırlayacak.

işte bu güze[SIZE="4"]l haber murat 3 mayısta org olacak yemlerin yarısını veya tümünbü muratla gönderebilirim.tabiki arzu edilirse.[/SIZE]76767676SeerfSeerfSeerf
Bul
oguzcanagca yazdı:Su,buz ve biradan parayı kırar bence GulumseGulumse

[SIZE="4"]düşünüyorum seyyar dükkan açmayı birde iflas etmek var işin ucunda.SiyirdimHappySeerfHappyHappy[/SIZE]
Bul
[SIZE="4"]jenaratör olayı arabımda var gibi hatırlıyorum gelirken getirme imkanları varsa harika olur.[/SIZE]
Bul
Arabaları bırakıp 5 dak mesafe ölüm heleki arabalar göz önünde olmayacak oda sıkıntı Smile

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Önümüzdeki hafta ne zaman gidip gitmeyeceğim belli olacak benim planım belli ama yeğenlerin keyfinin bekliyecem Hadiordan yem siparişinide o zaman bildiririm.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]düşünüyorum seyyar dükkan açmayı birde iflas etmek var işin ucunda.SiyirdimHappySeerfHappyHappy[/SIZE]
yem işi muratla çözülebilinir,yarısı değilde bir kısmı olabilir fikret abi Seerf

bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]jenaratör olayı arabımda var gibi hatırlıyorum gelirken getirme imkanları varsa harika olur.[/SIZE]
arap bahsetmişti jeneratörden,inşallah gelsinlerde jeneratör sorun değil Seerf
oguzcanagca yazdı:Arabaları bırakıp 5 dak mesafe ölüm heleki arabalar göz önünde olmayacak oda sıkıntı Smile

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yok onu bende istemedim oğuz,arabaların yanımızda olması şart,hem çok eşya olacak hemde aküden faydalanacağız.murat bakacak o işe.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 300 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,196 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,791 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,412 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,393 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,835 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,342 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi