Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
LeVrEkCi yazdı:ben herzaman diyorum benden korkuyorlar diye de sen inanmıyorsun Siyirdim

Yok canım sende gör bak nasıl süpriz yapacaklar belkide denizden bile çıkartma yaparlar. SeerfSeerfSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yok canım sende gör bak nasıl süpriz yapacaklar belkide denizden bile çıkartma yaparlar. SeerfSeerfSiyirdimSiyirdim

güldürme beni SiyirdimGulumse
Bul
[SIZE="4"]tahsin kardeşime duyurulur nezaman gideceksin org haberim olsun çok ivedilikle heberini bekliyorum..................76[/SIZE]
Bul
tahsinmersin yazdı:Oğuzcan sen AY TUTULMASI-nı biliyorsundur.
-GÜNEŞ TUTULMASI-nıda biliyorsun.
bu -FİKO TUTULMASI- dır.
fikret abin, güneşle,dünya arasındayken ıslanırsa tutulmaya başlarHappy.
bu tutulma ilk 2 kadehten sonra belirginleşirSeerf.sabah uyanıncaya kadar sürer.Siyirdim

nihatkr yazdı:Kendini üzme. Zaten kendi de çözememiş.

LeVrEkCi yazdı:çözemediği gibi çözemediğini itiraf ederken bile çözülemeyen birşeyler yazmışş...
ne içtin abi sen SiyirdimSeerf

[SIZE="5"]hatırlamıyorum bunları benmi yazmışım.HadiordanSiyirdimSeerf[/SIZE]
Bul
[SIZE="5"]sarhoşun mektubu okunmaz niye okudunuz org size ceza kestim rakı.cezası.SeerfSeerf[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:güldürme beni SiyirdimGulumse

Demedi deme sonra onun adı Faruk kaptan görünce76 ondan sonra şaşırma.SiyirdimSiyirdim
Bul
HAŞİM77 yazdı:Demedi deme sonra onun adı Faruk kaptan görünce76 ondan sonra şaşırma.SiyirdimSiyirdim

o eskidendi,şimdi ehtiyarladı Siyirdimklavye bile tutmuyor parmakları baksana Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:o eskidendi,şimdi ehtiyarladı Siyirdimklavye bile tutmuyor parmakları baksana Siyirdim

Hadi ordan ehtiyarmış Hadiordan filintadır benim başkan yardımcım 76 yahu bugün günlerden Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Arkadaşlar birkaç gündür yönetim odasında oranizasyon konusunu konuşuyoruz.sonunda karara bağladık Gulumse

2015 organizasyon yerimiz [SIZE="5"]GELİBOLU\YENİKÖY[/SIZE] murat (fish or dieSmile dayısıyla konuştu yer olarak bir tepenin altında koyda olacağız.mera balık olarak zengin bir mera.muratın dayısı orada balıkçı.teknesiyle bize yardımcı olacakmış.kamp alanında çeşme var.dayı bize seyyar bir tuvalet ayarlayacak.çeşmedende bir boruyla su tesisatı çekecek.kolluk kuvvetleriyle alakalı kısımıda hallettik.muratın diğer dayısı oranın muhtarıymış Gulumse
ORGANİZASYON TARİHİMİZ:[SIZE="6"]8-9-10 MAYIS[/SIZE]

organizasyon ücretsizdir.sadece ortak giderler,tekne kiralama,salata malzemesi,kahvaltı malzemesi,branda alımı vs için organizasyona katılanlardan orada 50 tl toplanacaktır (sadece cumartesi ve pazar günleri için).artan para olursa site server giderleri olarak kullanılacaktır.
murat 1 hafta önceden orada olacak oraya gelenlere yardımcı olacaktır.
içecek meselesi herkes kendisi ayarlarsa iyi olur.içecekleri ortak gidere katarsak karışıklık olur.
yem meselesini zaman yaklaşınca konuşuruz.izmirden gelecek arkadaşlara siparişde verebiliriz gelibolu taraflarından bulabilirizde.

ocak ayının son gününe kadar lütfen gelebilecekler isimlerini yazdırsınlar,eğer katılım belli bir sayının altında kalırsa organizasyon iptali sözkonusu olabilir.

not:lütfen o tarihte benim şuyum var ben gelemem vs bahaneleri konuya yazmayın.sorunu olan lütfen bana özelden yazsın varsa bir çare düşünelim.tarih veya yer konusunda değişiklik yapılmayacaktır.
tarih geldiğinde olası bir çok kötü hava muhalefeti söz konusu olursa iptal yada tarih değişikliğini 100 de 100 katılımla kabul görürse yapabiliriz.
şimdi başlayalım gün saymaya Gulumse

iletişim için murat (fish or die) 05336930222
nihat (levrekci) 05359633242
[SIZE="4"]not:organizasyonlarda oluşabilecek sağlık sorunu,kaza vs olaylardan site yönetimi sorumlu değildir.lütfen herkes yollarda gidip gelirken dikkatli olsun,organizasyon boyunca herkes kendinden sorumludur.[/SIZE]

katılım listesi
-----------------------------------------
lapsetur (çanakkale) belki katılacak.
1-levrekci (istanbul)
2-mavruşgil (istanbul)
3-fish or die (izmir)
4-yakamoz (antalya)
5-rusan (istanbul)
6-murki (adapazarı)
7-basri abi (adapazarı)
8-haşim77 (yalova)
9-nihatkr (istanbul)
10-bucalı fikret (izmir)
11-yycolak (izmir)
12-süleyman ( fish or die konuk sanatçı Smile ) (izmir)
13-delikurt şafak (antalya)
14-sedatuzture (eskişehir)
15-mudanya (bursa)
16-babuc (bursa)
17-serdar usludur (bursa)
18-HK-18 (çankırı)
19-yalova tatar (yalova)
20-lakerda (yalova)
21-thunderbold (çanakkale)
23-ufuktan26 (eskişehir)
24-yaser2sultan (bilecik)
25-sonosmanlı1111 (bilecik)
26-gobekbalığı (eskişehir)
27-iskeleci (izmir)
28-instinct (istanbul)
29-fotokopici (istanbul)
30-şerpa (istanbul)
31-gökay (bursa)
32-bahriyeli (manisa)
33-demdem (istanbul)
34-oğuzcanağca (istanbul)
35-tahsinmersin (izmir)
36-

YENİKÖY YOLU İLE İLGİLİ YARDIMCI OLABİLECEK BİR FOTO KOYUYORUM , KISACA YOL TARİFİMİZDE ŞÖYLE İZMİR İSTİKAMETİNDEN GELECEKLER İÇİN GELİBOLU DAN ÇIKIP İSTANBUL YOLUNA GİRDİKTEN YAKLAŞIK 2 KM SONRA YOLUN SOL TARAFINDA TOTAL BENZİN İSTASYONUNDAN İÇERİ GİRİLDİĞİNDE YENİKÖYE KADAR GELİNİR KÖYÜN İÇİNDEN DE SAROZA İNİLİR KÖYDEN SONRAKİ YOL BİRAZ BOZUKTUR TELEFONLA HERKESE YARDIMCI OLURUM GEREKTİĞİ TAKTİRDE. İSTANBULDAN GELENLER İÇİNDE YOLUN SAĞINDA KALMAKTADIR YOL AYRIMI.

gerekli malzeme listesi:
----------------------
1-çadır
2-yağmur ihtimaline karşı çadırın altından üstüne kadar kapatacak nalburdan alınabileck naylon.
3-çadır içi için ve gece balıkçılığı için kafa lambası ve pil
4-mayıs başı serin olabileceği düşünülürse battaniye veya uyku tulumu.
5-yatak olarak şişme yatakları tavsiye ederim.
6-plaj terliği,deniz için şort havlu
7-herkes kendi bardağını tabağını,çatalını,kaşığını getirirse bulaşık sıkıntısı olmaz yada plastik çatal tabak en iyisi.kullan at.
8-ıslak mendil,tuvalet kağıdı
9-güneş kremi.
10-kullanılan ilaçlar.
11-mümkün olduğunca ışık lazım oluyor.küçük tüp ve lüx,akülü ışıklar,fenerler.
12-herkes kendi oturacağı koltugunu getirsin.
13-imkanı olanlar portatif masa getirsin.
14-herkes kendi içeceğini fazla fazla yanına alsın.
15-herkes yem işini mutlaka ayarlasın.(sülünes,mamun,boru kurdu,midye,kaya kurdu,teke,yengeç)izmirden ve çanakkaleden gelecekler bu konuda yardımcı olursa memnun oluruz.ayrıca önceden siparişle kargoylada temin etmek mümkün.internette bu konuda birçok site var.
16-olta malzemesi olarak:50gram 300 gram arası kurşunlar.300 gram daha çok tekneyle açılabilirsek lazım olacak.çeşitli boylarda iğneler.at çek için rapalalar,spin kamış,surf kamış,kamış ayakları,kamış zil ve ışıkları,30-40 arası misinalar,
17-keskin bıçak
18-çekiç yada benzeri.
19-şapka
20-

arkadaşlar hepimiz heyecanlıyız,sayılı günler azaldı şurada çok az bir zaman kaldı.lütfen herkes eksiklerini tamamlasın ve kazasız belasız yollarda sakin bir şekilde toplanma alanında olsun.konuya muratın ve benim telefonlarımızı ekledim,yol tarifi gibi durumlar için murat ve benden bilgi alablirsiniz.
Bul
[SIZE="5"]listeye baktım uzun ahmet ve arab hüseyinin isimleri yok.SnifsinfSnifsinf[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 300 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,196 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,847 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,413 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,393 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,840 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,342 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi