Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
Nihat abi benide eklermisin listeye geliyorum ama amatör biri olarak başınızı çok ağrıtacağım bu nasıl bağlanıyor ne iğne takayım diye ip misina olayını çözdüm ama acaba ne tür iğne ler almam gerektiğinide yazarsanız bana onlarıda alayım nasılsa bağlama konusunda siz üstatlar bana yardımcı olursunuz onu biliyorum sanırım tekne olayına katılmam bu acemilikle ben kıyıdan takılırım Smile
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Nihat abi benide eklermisin listeye geliyorum ama amatör biri olarak başınızı çok ağrıtacağım bu nasıl bağlanıyor ne iğne takayım diye ip misina olayını çözdüm ama acaba ne tür iğne ler almam gerektiğinide yazarsanız bana onlarıda alayım nasılsa bağlama konusunda siz üstatlar bana yardımcı olursunuz onu biliyorum sanırım tekne olayına katılmam bu acemilikle ben kıyıdan takılırım Smile

oğuz tekne olayı çok net değil zaten.kendi teknesini veya botunu getirenler kendileri çıkacaklar,orada tekne ayarlarsak duruma göre bakacağız.kıyıdanda iyi v olacağını düşünüyorum.elinde 0.30 misinan,50-150gram arası kurşunun,inceden kalına klipslerin,eşkina,mırmır,levrek için boy boy kancaların olsun orada bağlarız.eksikler olsada birbirimize yardımcı olacağız zaten.birde at çek için rapalaların olsun.kamış atarına göre ağırlıkları olan 9-15 cm düzgün yüzen rapalalar lazım olacak.
Bul
Benim tekne sıkıntım yok nasıl olsa teknede yatıcam hatta gece uyurken bile misineyi parmağıma dolayıpta balık tutarım.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]adi bakalım kardeş rast gelsin [/SIZE]Alkis76
Sağol çarlıs abi,dualarınla balık avı güzel geçti.
LeVrEkCi yazdı:rastgele abi dikkat et kendine Gulumse
işte bu,bu güzel niyet beni benden alıyor,sizleri seviyorum.
yalova tatar yazdı:hee sende dümdük de içinden deme bana izin veeeeceniz yoksam ben tekkavüt olcam de dümdük Siyirdim

hee ele,diyem yerlerseSiyirdim
Tatarım çok hoşsun,allah sana ömürler versin.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
HAŞİM77 yazdı:Benim tekne sıkıntım yok nasıl olsa teknede yatıcam hatta gece uyurken bile misineyi parmağıma dolayıpta balık tutarım.SiyirdimSiyirdimSiyirdim

Haşim im sen yanında pasaportunu da getirSiyirdim.teknenin ipi yanlışlıkla kopar mopar daNayirolamazYunanistana geçersen zorluk çekmeyesin.Happy
Bul
tahsinmersin yazdı:Sağol çarlıs abi,dualarınla balık avı güzel geçti.

işte bu,bu güzel niyet beni benden alıyor,sizleri seviyorum.

hee ele,diyem yerlerseSiyirdim
Tatarım çok hoşsun,allah sana ömürler versin.Gulumse

hepimize tahsinim SefiomSefiomSefiom
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
HK-18 yazdı:Haşim im sen yanında pasaportunu da getirSiyirdim.teknenin ipi yanlışlıkla kopar mopar daNayirolamazYunanistana geçersen zorluk çekmeyesin.Happy

Ustam benim işim garanti teknenin sahibi nöbet tutacak Siyirdim tekne gittimi ona denizde yok hem sonra karşıda faruk abim ahmet abim beni karşılarlar pasaporta gerek yok.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
BoboBobo Bugün Hatay'dayız BoboBobo
SiyirdimSiyirdim Kaldı 31 SiyirdimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim hazırlık yapmam için ereğliye gitmem lazım,kışın eşyaları o kadar dağıttımki nasıl toparlayacağım bende bilmiyorum.bi fırsatını bulup gideceğim toparlamaya.bu sefer kısmetse 6-7 gün kalacağım için daha fazla eşyam olacak mecburen.Seerf
bENİM GÖZÜM kULAĞIM Muratta(Murki) nezaman yola çıktı! Fahrettin abi ile gaza basacağız kısmetse.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
mudanya yazdı:bENİM GÖZÜM kULAĞIM Muratta(Murki) nezaman yola çıktı! Fahrettin abi ile gaza basacağız kısmetse.
Başımla beraber abim benim. sizler gibi değerli üstadlarımı karşılamak, sizlerle sohbet edip anı ve tecrübelerinizden faydalanmak benim için gururdur. Bu arada benim niyet 4 Mayıs Pazartesi, şu an listem 6 kişi. listeyi düşürmeye çalışıyorum. en son durum 29-30 Nisan belli olur.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 301 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,198 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,874 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,414 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,399 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,863 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,343 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi