Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
Kömür Limanı ve Despot Koyu Bir başka güzellikteki 2 Avlak. Yaz kış balık yakalayabileceğiniz, kayalıklardan At-Çek yapabileceğiniz ve kamp yapıp arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz eşsiz yerler. Genelde Gelibolulu balıkçıların ilgi gösterdiği ve sizede bayaa yardımcı oldukları bu meralarda, iyi bir günde unutulmaz avlar yapmanız muhtemel. İyi bir gün dediğin 2-3 saat içinde 7-8 çeşit balıkdan bahsediyorum. Mesela Despot Koyu ve yine bu koyun bitişindeki kayalıklar üzerinden değişik tipde balıklar yakalayabilirsiniz. Gelibolu merkezden araçla 30-35 dakikada gidebiliyorsunuz. Yollar asfalt değil fakat fazla bir sıkıntı yaratmıyor. At-Çek ve Yemli avlar yapabileceğiniz bu merada Çupra, İzmarit, Karagöz, Sargoz, Levrek, Lüfer, İsparoz, Hanos, Eşkina ve Yılan Balığı avlayabileceksiniz. Kayalık bölgelerden zaman zaman Eşkina (Granyöz) da av vermektedir. İşte böyle bir Avlak Yeri burası ve burayı bize gösteren Turgay Sezgin abimizede bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Kömür Limanıda gene aynı şekilde diğer koylar gibi kamp kurup av yapabileceğiniz bir Mera. Burada Surf Kamış kullanıp uzak atış yaparak avlanmak en mantıklısı. Zilleri takıp çayınızı ve muhabbetinizi yaparak bir yandan gözünüz oltada takılabilirsiniz. Gündüzleri harami balıklar yeminizi devamlı tırtıklar. Bu yüzden zile pek gerek yoktur. Ancak 70 metrelere oltanızı atabilirseniz bir nebze olsun rahatlayabilirsiniz. Fakat burda balık saat 10 dan sonra güzel av verir. bunun bilinciyle çadır tulum vs almanız yararınıza olacaktır

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kömür limanının son 4-5 km si yol çok çok kötüdür,dik bir yokuştan kömürlü koyuna iniliyor ve gerçekten berbat bir yol.ayrıca kömürlüde atış için yer azdır ve devamlı scubacılar dalış yaparlar.kömürlüye gitmeye gerek yok ama oradaki değişik koylara gidilip denemeler yapmak mümkün.
ben gece kıyıdan iyi balıklar alabileceğimizi düşünüyoum.gündüz teknelerlede yemeklik balığımızı çıkartırız.muratın dayı teknesini bize tahsis edecekmiş,ayrıca orada başka teknelerlede konuşacağız.inşallah uygun fiyatlarla ayarlarsak teknelerden hiç birşey tutamasak uskumru,kolyoz,istavrit,kırlangıç,mezgit şansımız olduğunu düşünüyorum.bu organizasyon inşallah balığın en verimli yerinde olacağından bol balıklı geçecek gibi görünüyor.
yeterki rüzgar,yağmur vs nedenler engel olmasın.
Bul
Fahrettin baba öyle güzel anlatmışsın ki,insanın hemen gidesi geliyor.
böylesine balık varken,insanın yanındada güzelim arkadaşlar,muhabbetler gırla gidiyor,rüyadaki gibi,hiç acıkmasak,uyumasak daha fazla zamanımız kalsa.
Admins..
Admins..sende ekmeğe yağ sürer gibi dolduruşa getirme.Hadiordan
tekneler ayarlanmışta önemli bir şey yakalanmazsa -kolyoz,uskumru,istavrit miş,mezgitmiş,falan. offf offf daha ne olsun.Seerf
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Fahrettin baba öyle güzel anlatmışsın ki,insanın hemen gidesi geliyor.
böylesine balık varken,insanın yanındada güzelim arkadaşlar,muhabbetler gırla gidiyor,rüyadaki gibi,hiç acıkmasak,uyumasak daha fazla zamanımız kalsa.
Admins..
Admins..sende ekmeğe yağ sürer gibi dolduruşa getirme.Hadiordan
tekneler ayarlanmışta önemli bir şey yakalanmazsa -kolyoz,uskumru,istavrit miş,mezgitmiş,falan. offf offf daha ne olsun.Seerf

tahsin abi biliyorsun benim için levrek ve lüferden başkası hedef değildir.sarozda hedef büyüttük,sinarit,orkinos akya meraları oralar.bunu demek istedim,diğerlerini hertürlü yakalarız gibime geliyor Gulumse
Bu arada sen ne yaptın ayarlıyabiliyormusun işyerini?
Bul
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi biliyorsun benim için levrek ve lüferden başkası hedef değildir.sarozda hedef büyüttük,sinarit,orkinos akya meraları oralar.bunu demek istedim,diğerlerini hertürlü yakalarız gibime geliyor Gulumse
Bu arada sen ne yaptın ayarlıyabiliyormusun işyerini?

son görüşmede 9 mayısta sıkıntı yok ama 10 mayıs pazar gününe adam bulamadı.Hadiordan Üretim müdürüylede görüşüp tekrar bana dönücek. şimdilik durum böyle.garanti olduğunda listeye yazılırım.
dümdük konuşmuyorlar ki.he ole dümdük cevap verselerde rahatlasam.bu durum beni çok geriyor,sıkıntı duyuyorum,her günümde yapmam gereken eksik kalmış bir şey varmış gibi hissediyorum.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:son görüşmede 9 mayısta sıkıntı yok ama 10 mayıs pazar gününe adam bulamadı.Hadiordan Üretim müdürüylede görüşüp tekrar bana dönücek. şimdilik durum böyle.garanti olduğunda listeye yazılırım.
dümdük konuşmuyorlar ki.he ole dümdük cevap verselerde rahatlasam.bu durum beni çok geriyor,sıkıntı duyuyorum,her günümde yapmam gereken eksik kalmış bir şey varmış gibi hissediyorum.

haklısın abi belirsizlik kötü oluyor.hayırlısı neyse o olsun abi ama gelmeni çok istiyorum.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:haklısın abi belirsizlik kötü oluyor.hayırlısı neyse o olsun abi ama gelmeni çok istiyorum.Gulumse

bende sizlerle olmayı çok istiyoruumm.gene streslendim,ben bi balık yapayım da sakinleşeyim.hemen şimdiden hazırlanayım.yarın tatil, piknikte var ama öğlene kadar yatarım.
eveet evet ben gidip biraz stres atayım.Smile
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bende sizlerle olmayı çok istiyoruumm.gene streslendim,ben bi balık yapayım da sakinleşeyim.hemen şimdiden hazırlanayım.yarın tatil, piknikte var ama öğlene kadar yatarım.

[SIZE="4"]adi bakalım kardeş rast gelsin [/SIZE]Alkis76
Bul
tahsinmersin yazdı:bende sizlerle olmayı çok istiyoruumm.gene streslendim,ben bi balık yapayım da sakinleşeyim.hemen şimdiden hazırlanayım.yarın tatil, piknikte var ama öğlene kadar yatarım.

rastgele abi dikkat et kendine Gulumse
Bul
hee sende dümdük de içinden deme bana izin veeeeceniz yoksam ben tekkavüt olcam de dümdük Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 301 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,198 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,874 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,414 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,399 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,863 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,343 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi