03-03-2015, 17:19
bizim ordaki güzelliğimizi sadece rüzgar bozar yağmurmuş soğukmuş vız gelir tam hıdırelleze denk geliyor onuda orda kutlarız ben şimdiden rüzgar olmasın diye duaya başladım kabul olmazsa bana kızmayın.
2015 Türkiye organizasyonu
|
03-03-2015, 17:19
bizim ordaki güzelliğimizi sadece rüzgar bozar yağmurmuş soğukmuş vız gelir tam hıdırelleze denk geliyor onuda orda kutlarız ben şimdiden rüzgar olmasın diye duaya başladım kabul olmazsa bana kızmayın.
03-03-2015, 18:49
YaKaMoZ yazdı:Görünüş olarak bizim Akdeniz bölgesini andırıyor sanki bana öyle geliyor ERDEK ten verimli bir mera 10 yıl önce burası derya idi Murata. Bir ara cincik(Kum midyesi) avcılığı serbest bırakıldı taradılar yok ettiler Sarosu Bereket çabuk uyandılarda hepten mahvolmadı,
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
03-03-2015, 18:52
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"][COLOR="Red"]katılım listesi Hala benim adım yok... inşallah bu sefer adımı yazdırıcam. Amir i aştık, artık üretim müdürünü zorluyoruz.izin kesinleşsinde keyfim yerine gelsin. ![]()
03-03-2015, 19:59
tahsinmersin yazdı:Hala benim adım yok... size balık getircem de tahsin ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
03-03-2015, 21:21
yalova tatar yazdı:size balık getircem de tahsin iyi fikir helal olsun şekerim.
03-03-2015, 23:04
tahsin abi peşin peşin bi levrek ver izin çıkar o zaman.
birader izmirde askerken komutanı mektuplardan tuttugumuz lüferleri okumuştu,balık isterim demiş kardeşime.izmire ziyarete giderken 50 tane lüferle gitmiştik ve ogün askerliği bitmişti biraderin ![]() ![]()
03-03-2015, 23:53
tahsinmersin yazdı:Hala benim adım yok... [SIZE="4"]metrodan 1 kg kalamar 1 kg karides 1 kg ahtapot 1 kilo yeni rakı aldınmı süresiz izin verir dediğimi yap karlı çıkarsın tahsiniiiimmmm. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
04-03-2015, 00:20
izin verin yoksa emekli olurun bak de
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-03-2015, 10:47
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]metrodan 1 kg kalamar 1 kg karides 1 kg ahtapot 1 kilo yeni rakı aldınmı süresiz izin verir dediğimi yap karlı çıkarsın tahsiniiiimmmm. fikret abi bunları kime versen gider tahsin abinin yerine 7-24 çalışır zaten ![]()
04-03-2015, 11:38
BABUÇ yazdı:bizim ordaki güzelliğimizi sadece rüzgar bozar yağmurmuş soğukmuş vız gelir tam hıdırelleze denk geliyor onuda orda kutlarız ben şimdiden rüzgar olmasın diye duaya başladım kabul olmazsa bana kızmayın. Sıkma canını fahrettin baba geçen yıl yağmurda ne sohbet ne kaynaşmaydı. Yeterki Allah gitmeyi nasip etsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|