Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan avı
Vay.. şimdi anladım Smile Teşekkür ederim. Bu pazar kısmet olursa resimleri koyacağım :augenrollen:
Bul
Seranay paşa, senin mesajını yeni gördüm desem inanır mısın ? sabah saat 4:50 66 Zeytin yağına koyulacağını bileydim koyardım.

Pazar günü Elmalıya gidecektim ki hâlâ düşünmekteyim, ama yarın Gebze'ye gidiyorum. Gebze'de göller varmış. Yaklaşık 2 saat sonra pederle çıkıyorum ben.

Gebze'de gölleri kurutup geliyor ve resimleri de ekliyorum hemen. :augenrollen:

E daha önce hiç gitmedim, dolayısı ile kaybolup bi daha foruma uğrayamama ihtimalide var yani Smile)) Cool Bakacaz artık... Herkeşe selamlar

Rast gele arkadaşlar.
Bul
selam arkadaşlar.
sitenize yeni kaydoldum.Ben de bir amatör olta balıkçısıyım.Benim sizlerden öğrenmek istediğim bir şey var.Yardımcı olursanız sevinirim.
-Arkdaşlar 3kg ve üzerindeki sazanları kaçırıyorum.Kenara kadar getirip,sonra vedalaşıyoruz.Aşağı yukarı her gün bir ve ya iki defa başıma geliyor bu olay.Ruhen çöküyor mahvoluyorum.Ağır kilolu balıkların nasıl çekilmesi gerekiyor.Tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun...
Bul
Serenay.
Küspelere yem takmazsan,balık daha geç takılır.Fakat yemsiz küspenin balığı genellikle büyük olur.
Bul
ufuk66 yazdı:selam arkadaşlar.
sitenize yeni kaydoldum.Ben de bir amatör olta balıkçısıyım.Benim sizlerden öğrenmek istediğim bir şey var.Yardımcı olursanız sevinirim.
-Arkdaşlar 3kg ve üzerindeki sazanları kaçırıyorum.Kenara kadar getirip,sonra vedalaşıyoruz.Aşağı yukarı her gün bir ve ya iki defa başıma geliyor bu olay.Ruhen çöküyor mahvoluyorum.Ağır kilolu balıkların nasıl çekilmesi gerekiyor.Tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun...

Hocam kıyıya kadar çektikten sonra büyük kepçeyle almalısın. Oltayla karaya kadar vıjt diye çekemezsin. Av malzemeleri satan yerlerde kepçe bulunur. Bir tane al balık kıyıya yakınken kepçeyi geçir al Smile başka türlü alamazsın. Hadi rast gele.
Bul
ben ankaradan akif.öncelikle şu günler sazan için ideal avlanma zamnanıdır.barajlardaki sular çekilmiş,sazan özellikle sabah saatlerinde su kenarlarında yayılmaya başlamıştır.size ilginç bir tecrübemi anlatayım:1996-97 de ankara dikilitaşta konserve şekerli mısırla çok güzel sazan alırdım.boş döndüğümü hiç hatırlamamgeçen hafta uzun bir aradan sonra yine gittiğimde bırakın tek bir sazan yakalamayı tek bir defa vurmadı bile(gerçi birazda gölete turna atmışlar onunla ilgili)ertesi gün bir daha gittim ama bu sefer bir tavsiye üzerine hamur kardım(mısır unu,civciv yemi, yumurta ve anason yağı)bu sefer balık aldım.demem o ki;normalde tüm tahıllar sazan balığının menüsünde bulunur ama bir yerdeki balık kültürü orda avlanan balıkçılar tarafından farklı yemlere alıştırılırsa normalde vurmasını beklediğin yeme karşı biraz nazlanabilir
Bul
valla arkadaşlar bu sezon çok iyi balık yaptım  geceden iyice yemliyoruz bölgemizi yüz oltaların oldugu bölgeye makarna  dip oltalarınada (yay) hamurla çok iyi balık tutuluyor ama unutmayın akşamdan iyice bölgenizi yemleyin sonuç alacaksınız mutlaka HERKESE RASGELE...
Bul
emrah78 kardeş bende karabükteyim ne cevreye gittigini bilmiyorum ama karabük cevresinde çok fazla gelmez oldu bu sene gelen en ii balıkta bana eflanide küçük gölde mısıra geldi şamandıralı oltayla
Bul
mrb ben yenı katıldım guzel bı sıte ben antalyadayım ama burda sazan avlıcak yer bılmıyorum pls bana yardımcı olun bu arada antalyada sazan avlamak ısteyenlerle balıga gıdebılırız hepınıze bol sans rast gele
Bul
maxx kardeş;hoşgeldin aramıza.antalya merkezde bilmiyorum ama elmalı ilçesi yakınlarında sazan avlayabileceğin çok yer var.avlan gölünde iyi sazan avlarsın büyüklerinden-elmalıya 5 km.filan.elmalı da gömbe barajında hem sazan hem alabalık avlayabilirsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan (aynalı sazan) av teknikleri araphüso26 60 22,727 31-05-2012, 10:09
Son Yorum: Avcı Altan
  alabalık sazan acemikaptan 42 7,244 20-07-2009, 22:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 12,882 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi
  sazan ve bıyıklı balık oltası sciftcan 26 7,974 25-11-2008, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,396 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  SAPANCA'DAN 8KG.LIK SAZAN.. turgayasba 17 3,989 11-06-2007, 23:01
Son Yorum: kaya
  Sazan için tavsiye murat.badak 5 3,996 29-11-2006, 22:31
Son Yorum: GÖKSEN
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 7,951 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi